https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Ya lütfen bakın bu sefer
Question 
gghf7.pngBu ranktaki gibi forums***k yazısını kaldırıp bana mod admin üye gibi rankları yapan kişiye 1 hafta boyunca günlük +20 rep vereceğim her girdiğimde.

Zaman Başladı Elinizi Çabukk Tutun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ya ayıp be, seni de bu rankı çalan emek hırsızını da Allah'a havale ediyorum! Onca grafiker yapıyor, onca kişi çalıyor, ne sanıyorsunuz kendinizi bunları yapınca? Adam mı? Grafiker felan mı?

Yapmıyoruz kardeşim! Forumexe'nin miydi rankları bunlar ne...
Konuyu yetkili biri kilitlerse sevinirim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2013 Saat: 23:07)Durgun Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu ranktaki gibi forums***k yazısını kaldırıp

Dediğim gibi o yazıyı kaldırıcam.Benim bilgisayarım yok photoshop yapmayıda bilmiyorum.Hem o linki forume*e yaptı ve onu forumsokak çalmışTabi adını yazdığı için. Ben ise bomboş kalsın istiyorum orasını sadece admin üye falan yazsın.

ASIL SANA AYIP KONUYU PEK İNCELEMEMİŞSİN TL KAZANMAK İÇİN HEMEN CEVAP YAZIYON.

BENCE REZİL OLMAMAK İÇİN MESAJINI SİL ''METE''progress3.gifprogress3.gifprogress3.gifHedefi Banlanmak!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2013 Saat: 23:13)Durgun Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-01-2013 Saat: 23:07)Durgun Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu ranktaki gibi forums***k yazısını kaldırıp

Dediğim gibi o yazıyı kaldırıcam.Benim bilgisayarım yok photoshop yapmayıda bilmiyorum.Hem o linki forume*e yaptı ve onu forumsokak çalmışTabi adını yazdığı için. Ben ise bomboş kalsın istiyorum orasını sadece admin üye falan yazsın.

ASIL SANA AYIP KONUYU PEK İNCELEMEMİŞSİN TL KAZANMAK İÇİN HEMEN CEVAP YAZIYON.

BENCE REZİL OLMAMAK İÇİN MESAJINI SİL ''METE''

Bak Arkadaşım O Değil Sen Rezil Oluyorsun.Konuştukça Batıyorsun.
Bir Kere O Kaç Yıllık Üye TL Kazanmak İçin Cevap Yazmaz Ve Zaten Yazmıyor.O Ranklar ForumExe'nin Rankları.ForumSokak Onu Çalmışsa Şikayet Edersiniz BiTER! Sizin De Çalmanıza,Oradaki Adı Silip Kullanmanıza HAKKINIZ YOK!

Aynı Mete Abi Gibi Sizi Allah'a Send Ediyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
BU MİLYONDA 1 TESADÜF GELİR ODA İŞTE BU AÇIKLAYAYIM.OWLSHİELD adlı biri banlıydı sebebide emek hırsızı adam(dı)diye yazmışlar.

Üstüne üstük yinede millete bişeyler yaptırdığını sanıyor.

Zaten emek hırsızıymışsın neden daha üsteliyorsunda millete sataşıyosun.

Adamın profilinin altında yazan ''emek hırsızı adam(dı) yazısını GÖRÜNCE Gülmekten koltuktan düştüm. BENİ GÜLDÜRDÜĞÜN İÇİN SAĞOL REPİNİ VERDİM SIRF GÜLDÜRDÜĞÜN İÇİN xDDDDDDDDDDDDDDD
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2013 Saat: 23:20)Durgun Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BU MİLYONDA 1 TESADÜF GELİR ODA İŞTE BU AÇIKLAYAYIM.OWLSHİELD adlı biri banlıydı sebebide emek hırsızı adam(dı)diye yazmışlar.

Adamın profilinin altında yazan ''emek hırsızı adam(dı) yazısını GÖRÜNCE Gülmekten koltuktan düştüm. BENİ GÜLDÜRDÜĞÜN İÇİN SAĞOL REPİNİ VERDİM SIRF GÜLDÜRDÜĞÜN İÇİN xDDDDDDDDDDDDDDD

Onu yetkililer yazmadı ben yazdım -_- O Kadar ***** Ki Gülmekten Bundan Sonra Yazmayacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mete eski bir yetkiliydi saygılı olun.
Ayrıca mesajlarınızda çok "!" kullanıyorsun.
Cevap yazarken adam adam gibi cevap verin "xxxxddddddd" bu ne kardeşim
+4 uyarı.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2013 Saat: 23:20)Durgun Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BU MİLYONDA 1 TESADÜF GELİR ODA İŞTE BU AÇIKLAYAYIM.OWLSHİELD adlı biri banlıydı sebebide emek hırsızı adam(dı)diye yazmışlar.

Arkadaşım O Emek Hırsızı Olabilir Ama Konu Bu Değil Senin Emek Hırsızlığn Bu Kötü Bir Şey...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2013 Saat: 23:31)online Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mete eski bir yetkiliydi saygılı olun.
+4 uyarı.

Dediklerinin hepsini adam yaptı farkındaysan dostum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2013 Saat: 23:33)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-01-2013 Saat: 23:31)online Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Mete eski bir yetkiliydi saygılı olun.
+4 uyarı.

Dediklerinin hepsini adam yaptı farkındaysan dostum

zaten uyarıyı durgun aldı.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Üh be konuyu açtığıma pişman oldum. Konuyu silebilirsem siliyorum veya konu içeriğini siliyorum...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2013 Saat: 23:34)Durgun Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üh be konuyu açtığıma pişman oldum. Konuyu silebilirsem siliyorum veya konu içeriğini siliyorum...

konuyu silme yetkin yok.

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-01-2013 Saat: 23:30)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Onu yetkililer yazmadı ben yazdım -_- O Kadar ***** Ki Gülmekten Bundan Sonra Yazmayacağım.

ARTIK BANLARSANIZ BANLAYIN BE BU ***** NELER DİYOR BU MAL BANLIYDI SONRADAN BİZE YEDİRTİYO BEN YAZDIM ONU DİYE KİMİ YİYOSUN LAN SEN!

YİYOSA BANLAYIN ZATEN FORUMUMU .COM UZANTISINA TAŞIDIM ARTIK SİZİNLE İŞİM YOK HADeeee!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu ne saygısızlık ya ban + çöp

Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping