https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kafle Grafiker Başvurusu
Baktım tema uploaderliğe kabul etmiyolar bende grafikerliği adaylığımı koydum :)

Alıntı:Ad & Soyad : Ahmet Cemil Durukan
Okul:Halit Görgülü Anadolu Lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: fb.com/c.drkn
html bilgisi:forum için işe yarayanları bilirim
css bilgisi: az
php programlama bilgisi:-
diğer bilgileriniz: Manisada Yaşıyorum Günlük online sürem yüksektir
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Çok ama mybb ile ilgili siteler değil
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : Headerim,Yaptığım Postbit Örneği,Ranklardan biri,Başka Bir Rankım,Bir Rankım Daha,Ve Temam
RedMap Temam,Thead Arşivimin 2. Serisi, ,Ve Son olarak sitem
Şuanki rep puanınız: 111 aslında daha fazla olması lazım ama çoğu kişi vercem diyip vermedi :)
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:evet yeni şeyler yapmayı severim ve hoşlanırım
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: yeni şeyler yapmayı severim ve hoşlanırım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-12-2012 Saat: 01:27)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Grafiker Olacağına İnanıyorum Başarılar :) Bazı Grafikerlerden Kat Kat iyi yapıyorsun :)

Teşekkürler Sağolun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
inşallah olursun :)

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-12-2012 Saat: 01:27)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Grafiker Olacağına İnanıyorum Başarılar :) Bazı Grafikerlerden Kat Kat iyi yapıyorsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
herkese teşekkürler arkadaşlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
css bilgisi:photoshoptan css ile çıkarırım header felan tasarlarım Bunu Sen cıkarmıyorsun Dw otomatik yapıyor saten :D

Grafik Konusuna Güzel rank'lar yapıyorsun kalıplarını kendin yapıyorsan hos + logo tasarımları görmedim onları nasıl yapıyorsun bilmem

+ Hakkediyorsun. Başarılarının Devamını Dilerim.
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-12-2012 Saat: 02:18)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-12-2012 Saat: 08:38)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: css bilgisi:photoshoptan css ile çıkarırım header felan tasarlarım Bunu Sen cıkarmıyorsun Dw otomatik yapıyor saten :D

Grafik Konusuna Güzel rank'lar yapıyorsun kalıplarını kendin yapıyorsan hos + logo tasarımları görmedim onları nasıl yapıyorsun bilmem

+ Hakkediyorsun. Başarılarının Devamını Dilerim.
benim orda demek istediğim header yapabiliyorum isteyene yaparım şuan birsürü 10tl.net siteleri logolarımı kullanıyor rank kalıpları bana şimdi rank nasıl yapılır konusu açıyorum videolu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tasarımlarını koy lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konuda ekli resim olarakta ekliycez mi bilmiyordum ekliyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah Olursun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-12-2012 Saat: 16:14)Namikaze Minato Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah Olursun :)

Sağolun Admin Bakmadı Herlade konuma yada baktıda seçmedi :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sana baya bi rep vermiştim.Sende rank ve logo yapmıştın ha bide imza mı ne neyse gerçektende olman lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping