https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genel Şef Başvurusu
Ad & Soyad :Oktay
Günde Ortalama Kaç saat Onlinesiniz : 8-10
Hangi Günleri Onlinesiniz : Her gün
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler :www.eforumturk.com[Kurucu Halen]www.gamerturks.com[Genel Yönetici]www.frmface.com[Co-Admin]www.yersizler.com[Co-Admin] Ve Daha Niceleri :)

Aslında Bu Başvuruyu Korka Korka Yazıyorum.Neyse Konuya Geçelim.Mybb Sistemine Son 3-4 Yıldır Çok İlgim Var.İlk Başlarda Vbulletin Hayallerim Vardı Ancak.Mybb Sistemini Görünce Değişti :)Tam Herşeyi Bilmesemde Bir Çok Şeyi Biliyorum.Sitede Arkadaşlara Yardımcı Olabilceğime İnanıyorum :)Gerisi Size Kalmış.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben bilerek genel şef başvurusu yapmamıştım çünkü çok genel şef vardı ve kabul edilme olasılığı azdı. Ama inşallah senin başvurun kabul olur :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sağol ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah Seçilirsin^^
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sağolasın :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
mesaj az ama inş seçilirsin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sağolasın ama bildiğim kadarıyla +100 mesaj ve +2 rep puanı istiyolardı :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
uzmn biraz mesaj la kabul olurum 8 rep 86 mesaj :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Adminimiz Mesaj Sayısına Pek Bakmaz Daha Çok Yararlı Olabiliyor Musun ? Yararlı Konuların Var Mı ? Ona Bakar
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-09-2011 Saat: 22:39)AdigeEmperor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adminimiz Mesaj Sayısına Pek Bakmaz Daha Çok Yararlı Olabiliyor Musun ? Yararlı Konuların Var Mı ? Ona Bakar

Görünüşe göre onada bakmıyor çünkü önüne gelen genel şef olmuş :)
PGM
Teşekkür verenler:
doğru çünkü machxx attığı konuda 500 mesaj bulundurulması gerektiğini yazmış ama nafile :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biraz daha çalışmayla bence olur :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ne Gibi Konular Ares Ben Sonuçta Grafiker Falan Olmuyacam Kod Paylaşımı Diyorsanız Yaparım Sorun Değil Zaten Bir Kaç Tane Var Onları Düzenlemeye Çalışıyorum Şimdi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
genel şef genelliikle mybb konusunda yardımcı olur

(yönetim paneli yardımı-html kodları ya da forumumuzun görünüşünü yönetin gibi kategoriler de mesela)

bunlar üzerine bayağı bir yardımcı olacak konu açman lazım :)

(bayağı dedim çünkü çok fazla genel şef var. Eğer diğerlerinden daha çok yardımcı olabilecek konu açmazsan açıkçası pek şansın yok gibi)

ama tabi yine son söz adminin
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2011 Saat: 00:40)BlackPegasus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: genel şef genelliikle mybb konusunda yardımcı olur

(yönetim paneli yardımı-html kodları ya da forumumuzun görünüşünü yönetin gibi kategoriler de mesela)

bunlar üzerine bayağı bir yardımcı olacak konu açman lazım :)

(bayağı dedim çünkü çok fazla genel şef var. Eğer diğerlerinden daha çok yardımcı olabilecek konu açmazsan açıkçası pek şansın yok gibi)

ama tabi yine son söz adminin
çok haklısın
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping