20-11-2012 Saat: 12:44
Ad & Soyad : İbrahim Taş
Okul: Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: lastenemy48@hotmail.com
html bilgisi: Orta Derece
diğer bilgileriniz: Potoshop Çok İyi Kullanıyorum Kenime Güvenirim
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : ForumKeyifli R10
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : İmza Çalısmalarımdan Birisi
İmza Denemelerimden Biri Daha :)
Şuanki rep puanınız: 2
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Arkadaşımla Maket Benzinli Gemi Yapmıştık....
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Kısaca Herkeze Gerektiğinde Yardım Ediyorum Ve 7/24 Online'yim
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Elimden Geldigince Yardım Ederim Sabırlıyım.
''not'': Diğer Hesabımın Kullanıcı Adını Unuuttum Bi ARa Bazı Sorunlardan Giremediğim İçin Yani Ben Yeni Değilim.
Okul: Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: lastenemy48@hotmail.com
html bilgisi: Orta Derece
diğer bilgileriniz: Potoshop Çok İyi Kullanıyorum Kenime Güvenirim
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : ForumKeyifli R10
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : İmza Çalısmalarımdan Birisi
İmza Denemelerimden Biri Daha :)
Şuanki rep puanınız: 2
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Arkadaşımla Maket Benzinli Gemi Yapmıştık....
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Kısaca Herkeze Gerektiğinde Yardım Ediyorum Ve 7/24 Online'yim
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Elimden Geldigince Yardım Ederim Sabırlıyım.
''not'': Diğer Hesabımın Kullanıcı Adını Unuuttum Bi ARa Bazı Sorunlardan Giremediğim İçin Yani Ben Yeni Değilim.