https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dönen Dünya Logo Çalışmam
dg86j.png

Tamamen kendi yapımım azda olsa emek var Nasıl olmuş ? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yorum yok muuu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-09-2012 Saat: 14:46)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamamen kendi yapımım derken ikonuda mı sen çizdin? eğer sen çizdiysen güzel olmuş. Çizmediysen de güzel olmuş :) Emeğe saygı, illaha çizmene gerek yok.

Hayır tabii ki ben çizmedim alıntı :)
Ama üstündeki yeşil dönen şeyleri ben ekledim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam işte o ikonlar internette var kardeşim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-09-2012 Saat: 15:01)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-09-2012 Saat: 14:58)Deletex Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ama üstündeki yeşil dönen şeyleri ben ekledim.

Konuyu saptırmayın.

Bak kardeşim o yeşil şeyler ve dünya internette var ben ikisini de ayrı ayrı aldım sen mds'yi taklit ederken iyiydi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben bunlarla alışıyorum logo tasarımına kardeşim bir sorun mu var

Ki ayrıca ben bunları bana verdiğin siteden indirmedim hemen Mds'yi katma diyorsun ama sende benimle aynı durumdaydın o zaman banlandığını ben biliyorum Grafiklerini çaldığını ben biliyorum.Hadi onu bıraktım Bunlarla alışamam mı kardeşim ben o ikisini ayrı ayrı aldım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-09-2012 Saat: 15:09)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paylaş fakat tamamen bana ait ve psd aldıgın yerden ikonu da yeşil şeylerini falan filan ben yaptım deme. Ayrıca hadi şikayet eder misin tekrar admine. Konu açarak ne yaptıklarımı söyle. İçini dök. İkisini de ayrı ayrı almamışsın belli. Yeni sekmede aç ve iyice bak.

Şimdi Psd verirsem görürsün ayrı mı değil mi o dünya ikonu ve üstündekiler birleşik değildi diyorum evet senin verdiğin sitedeki logodan özendim ikonunu vb. herşeyini aynı yaptım Psd üzerinden gittim ama ikisini de ayrı aldım.

Şimdi senin sahte Mds'lik yaptığını herkes biliyor diye ne kadar şikayet etsem kimse takmaz bu yüzden bu kadar cesaretin var Ama sahte Mds lik yaparken benimle aynı durumdaydın ben en azından birisinin grağini [ç]almadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-09-2012 Saat: 15:15)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-09-2012 Saat: 15:11)Deletex Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-09-2012 Saat: 15:09)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Paylaş fakat tamamen bana ait ve psd aldıgın yerden ikonu da yeşil şeylerini falan filan ben yaptım deme. Ayrıca hadi şikayet eder misin tekrar admine. Konu açarak ne yaptıklarımı söyle. İçini dök. İkisini de ayrı ayrı almamışsın belli. Yeni sekmede aç ve iyice bak.

Şimdi Psd verirsem görürsün ayrı mı değil mi o dünya ikonu ve üstündekiler birleşik değildi diyorum evet senin verdiğin sitedeki logodan özendim ikonunu vb. herşeyini aynı yaptım Psd üzerinden gittim ama ikisini de ayrı aldım.

Şimdi senin sahte Mds'lik yaptığını herkes biliyor diye ne kadar şikayet etsem kimse takmaz bu yüzden bu kadar cesaretin var Ama sahte Mds lik yaparken benimle aynı durumdaydın ben en azından birisinin grağini [ç]almadım.

Yav bi git Allah aşkına, birde o siteden almadım diyor. İllaha o siteden almana gerek yok o psdler diğer sitelerdede var sen dert etme + Furkan'ın tasarımlarını paylaşmak neredeyse onu ünlü etmekti, onun yerine geçtim fakat eğer derdin varsa konu açarak şikayet yada ömden şikayet et Eğer yoksa Senin Sahte MDS'lik yaptığını herkes biliyor sözünü demiyeceksin. Aradan ne kadar geçti ve bıraktım mds'yi sen hala MDS nin yerine geçtin diyorsun, seni tebrik ediyorum ve klavyene bırakıyorum, laf atabilirsin kolayca.

Mds'den izin aldın mı onun yerine geçmek için ?

Tamam bırakmış olabilirsin sahteliği ama sonuçta eskiden yaptın şimdi de beni suçluyorsun diyorum sana iki ikonu da ayrı yaptım diye inanmıyorsan Psd vereceğim.Bir de diyorsun şikayet et beni kimse dikkate almayacak o yüzden bu kadar cesaretlisin olmuş bitmiş bişey ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 nizide kavga çıkartmaktan rapor edicem lütfen kilitlensin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform