https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikerlik Başvurum.
Star 
Ad & Soyad : Taha Berk TÜRKMEN
Okul: Erzurum Fen Lisesi
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: Var fakat kullanmıyorum.
html bilgisi: Yüksek.
css bilgisi: Yeteri kadar.
php programlama bilgisi: Eksik.
diğer bilgileriniz: Her türlü alanda tasarım bilgisi. + Web tasarımcılığı.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : onlinemekan.net / webefendisi.tk / Eskilerden paylaskaynas.com
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : webefendisi.tk / Bilgi Paylas adlı program tasarladım fakat güzel olmadı.
Şuanki rep puanınız: 2
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Okul çağında yaptıgımız elektrikli araba var. Hızı 37 km/s ye kadar çıkabilmektedir.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Forumlarda ne yaptıysam taklidi çıkar. Üye kazanmak için her şeyi düşünürüm.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Burada fazla tasarım yapmadım + göstermedim. Ama eminim ki bir çalışma için 1 saat uğraşsam hiçbir grafiker benden daha iyi olamaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ççok geç kardeşim bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çalışmalarınızı ekleyin ve üyelerin isteklerini yapın.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-09-2012 Saat: 19:42)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çalışmalarınızı ekleyin ve üyelerin isteklerini yapın.

Şuanda ekleyecek çalışmalarım yanımda değil ama istek söyleyip şunu bunu yap derseniz yaparım ve tasarımım olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-09-2012 Saat: 19:41)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ççok geç kardeşim bence

Bugün en çok mesaj gönderen: Emre12 (48 mesaj) Gereksiz yorum atmayın Sözlü Uyarı (1)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-09-2012 Saat: 19:44)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-09-2012 Saat: 19:41)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ççok geç kardeşim bence

Bugün en çok mesaj gönderen: Emre12 (48 mesaj) Gereksiz yorum atmayın Sözlü Uyarı (1)

onların yarı yardım yarısı konum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-09-2012 Saat: 19:42)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çalışmalarınızı ekleyin ve üyelerin isteklerini yapın.

Katılıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-09-2012 Saat: 20:32)Emre12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bugün en çok mesaj gönderen: Emre12 (48 mesaj) Gereksiz yorum atmayın Sözlü Uyarı (1)

onların yarı yardım yarısı konum
[/quote]

Mesajlarınızı az çok görüyorum.Konularınızı da öyle.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping