Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MiracLe Bölüm Şefi Başvuru Formu
Tamam. denerim. teşekkürler :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
#Güncel
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bi #Güncel
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Benim gözümde kabul olan başvuran artık red olarak onaylandı benim tarafımdanda daha yeni bunun için konu açtık,olgun davranın diye yönetim ciddi biryerdir diye görünen o ki ya okumamışsın yada ciddiye almamışsın.
PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2017 Saat: 12:53)alperenbaltacı Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim gözümde kabul olan başvuran artık red olarak onaylandı benim tarafımdanda daha yeni bunun için konu açtık,olgun davranın diye yönetim ciddi biryerdir diye görünen o ki ya okumamışsın yada ciddiye almamışsın.

Çocuk kendi kusurlarını düzeltmeye çalışıyor, olabildiğince aktif olmaya ve olgun olmaya çalışıyor buradan bakılırsa. Konuyu sürekli güncellemesini de arkadaşın heyecanına ya da yetkili olmayı çok istemesine verebilirsiniz. Şu anlık hakediyor gibi görünmese de bir mesajda silip atmayın derim ben. Biraz değerlendirin ya da hatalarını düzeltmesi için biraz daha süre verin bence. Karar sizin...
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haketmiyorsun başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-07-2017 Saat: 13:05)Ainsworth Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(03-07-2017 Saat: 12:53)alperenbaltacı Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim gözümde kabul olan başvuran artık red olarak onaylandı benim tarafımdanda daha yeni bunun için konu açtık,olgun davranın diye yönetim ciddi biryerdir diye görünen o ki ya okumamışsın yada ciddiye almamışsın.

Çocuk kendi kusurlarını düzeltmeye çalışıyor, olabildiğince aktif olmaya ve olgun olmaya çalışıyor buradan bakılırsa. Konuyu sürekli güncellemesini de arkadaşın heyecanına ya da yetkili olmayı çok istemesine verebilirsiniz. Şu anlık hakediyor gibi görünmese de bir mesajda silip atmayın derim ben. Biraz değerlendirin ya da hatalarını düzeltmesi için biraz daha süre verin bence. Karar sizin...
Dediğin gibi biraz çocukca davranışları var zaten yaşı küçük yaşınada verebiliriz ancak bu herşeyi hemen silip atmak değildir diye düşünüyorum. @alperenbaltacı
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neyse.eğlenceyi bırakayım ozaman. öyle düşündüğünüzü farketmemiştim.kusura bakmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kaç aylık emeği boşa gitti...
- Geçmiş olsun ne diyeyim.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Saolun,yapcak birşey kalmadı. konu isterseniz kilitlenebilir. sizin kararınıza bağlı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konunun kilitlenmesini istiyorum.
Başvuruyu iptal etme gibi birşey içime doğmuştu zaten.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neden bu kadar çabuk pes ediyorsun?,alperenbaltacı hocamla bi görüş,her insan hata yapar,özür dilemeyi dene ;)
- Konu sahibinin isteği üzerine konu kapatıldı.
- Eğer görüştükten sonra fikir değiştirirsen bana ÖM at konuyu açarım.

Konu sahibinin isteği üzerine konu tekrardan açıldı.
- Başarılar diliyorum. + Güncel :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Pes etmedim.
Bugün bunu bir düşündüm ve şuna vardım:
"Pes etmek,kaybetmek demektir."
Alperen Baltacı,
Artık daha olgun davranmaya çalışacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
#Güncel
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
# Güncel
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence daha erken,ama adminin kararına karışamam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Senin düşüncen tabii. teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Red olsa bile green bile olabilir :)

Yeter ki sen daha iyi ol , hedefini bile geçebilirsin .
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
#Güncel
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
#Güncel
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi