Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Kamil55 Bölüm Şefi Ekibi Lideri Başvurusu
güncel
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
PGM
Teşekkür verenler:
Bu görevi Edward ve Ares' e vermiştim.Ben baktım birde denetleme ekibi kendince kontrollerini yaparak en uygun kişiyi seçecekti.Onlarla iletişim kurarak zamanı öğrenebilirsiniz.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bana hafta sonuna kadar karar çıkacak demişlerdi. @kamil55 @TaaRRuz @Edward
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Zaten öyle de olacak @Corleone
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hak eden kazansin
PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
güncel
PGM
Teşekkür verenler:
Benim için vermesi vede açıklaması oldukça zor bir karar bu aslında...Bekleyenlerin ne umutla beklediğini görüyorum...Defalarca güncel yazılan ve meraktan neredeyse her gün yeni bir cevap beklemekten yorulan kullanıcıların başvurduğu bir rütbeydi bu.Bu kararı almadan önce kimin hakettiğini onaylamak adına Denetleme Ekibine analiz çıkartmalarını istedim.Bu karar nihai olarak onların yorumlarınıda kapsamaktadır.Diğer başvuran görevlilere söylemek istediğim, daha burada çok fazla alternatife yönelebilirler.Rütbenin büyüklüğü çok önemli değil bir anlamda bıraktığınız etkidir asıl değeri veren.Onlara bu nedenle üzülmemelerini söylüyor ve bunu bir sonmuş gibi algılamamalarını rica ediyorum.Daha önce hiç bir karar beni bu kadar zorlamamıştı.Açık konuşmak gerekirse böyle bir mesajıda ilk kez atıyorum.
Görevin hayırlı olsun umarım yararlı işler için kullanırsın.Tartışmalarda sakinliğini koru, olgun davranmaya çalış -oldukça-.Onun dışında rütbenin gerektirdiği sorumlulukların hakkını ver.Bununla beraber eğer ekibinde görmek istediğin görevli varsa -başvuru yapmış olan- önerilerde bulunabilirsin.Ancak önerdiğin kişilerde başvuru şartlarına ve forum içinde ki kurallara uygun olmalıdır.
Cümleten hayırlı geceler.(03:23)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun @kamil55
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun kardeşim. Ekibimize hoş geldin :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun
Olduğum Yetkiler :
Bölüm Şefi Adayı ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Bölüm Şefi 2.Seviye ► Emektar Üye ► Bölüm Şefi 1.Seviye ► Emektar Üye

PGM
Teşekkür verenler:
herkeze teşekkürler,adminim olabildiğim kadar tartışmalardan uzak,olabildiğim kadarda olgun olmaya çalışcam umarım siteye yararlı işler yapmayı başarırım ekibimede başarılar dilerim tekrardan bana bu görevi laik gören adminlerime ve denetleme ekibine çok teşekkürlerimi sunuyorum.
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun Alperen başarılarının devamını dilerim..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-07-2015 Saat: 11:37)Rexson Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun Alperen başarılarının devamını dilerim..

Teşekkürler....
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun kardeşim görevinde başarılar allah utandırmasın ;)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler :)
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun.Hakediyordun :)
Ara
PGM