Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Günlük 10$ Kazanma
(29-03-2015 Saat: 21:02)#Warf Nickli Kullanıcıdan Alıntı: özel mesaj olarak gelmedi tekrar atarmısın

attım tekrar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
[b][b]0.51800 $ baştaki 0 ne zaman 1 olacak ?[/b][/b]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2015 Saat: 21:18)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b][b]0.51800 $ baştaki 0 ne zaman 1 olacak ?[/b][/b]

1000 tıklanma 10 dolar = 25 tl
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2015 Saat: 21:26)Vector Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-03-2015 Saat: 21:18)Kaily Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [b][b]0.51800 $ baştaki 0 ne zaman 1 olacak ?[/b][/b]

1000 tıklanma 10 dolar = 25 tl

Tamam sağol.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresinden az - çok amacı belli oluyor. Link kısalt - kazan. Kısaca bc - adf - link.tl gibi sitelerin benzeri. O Sitelere göre biraz fazla veriyor(adf 1K Tıka 5$ veriyor)

Refli linkten kayıt için %20 mi alıyorsun?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kayıt oldum nickim eXpert
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2015 Saat: 21:35)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site adresinden az - çok amacı belli oluyor. Link kısalt - kazan. Kısaca bc - adf - link.tl gibi sitelerin benzeri. O Sitelere göre biraz fazla veriyor(adf 1K Tıka 5$ veriyor)

Refli linkten kayıt için %20 mi alıyorsun?

evet hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aslında gayet güzel. 3$ aldım :) tek sıkıntı link kısaltınca capthca istemesi.. kaldırabiliyor muyuz? zaten 5 saniyeyi görenler bile deliriyor. birde 5 saniyeden sonra captcha yazdırması sıkıcı.. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşlar bu site kendi tıklamalarımızıda sayıyo :D 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2015 Saat: 21:48)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar bu site kendi tıklamalarımızıda sayıyo :D 

evet
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen.. şimdiden 3,5$ oldu :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
basıyorum capthcha falan diyo video cıkıyo başka bişi çıkmıyo kaçta veriyo ödemeyi
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sanırım 10 $ yada 25 $'da veriyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
almanyaydı bağlandığım yer captha kodlaması farklıydı türkiye yaptım yazıyla, hocam fotoğraflarda arkadaşa ful 10 dolarda atmışlar 10 dolar olabilir aynen.. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Edward 

Nasıl kendi tıklamalarımızıda sayıyor ? :D

Hocam ben browsec i açtığım zaman giremiyorum desteğe siz başka birşeymi kullanıyorsunuz ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
70 lere geldi konunu yorum sayısı :D işin ucunda para olunca
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
arkadaşlar sabır ederseniz günde hep 50 dolar kazanırsınız yani 150 liraya yakın para
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kaç tıklamada on dolar oluyor , on dolarda veriyor değilmi 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Vector bunu server açmak için kullanabiliyozmu hani bazı hostingler $ kabul ediyo
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-03-2015 Saat: 22:02)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Vector bunu server açmak için kullanabiliyozmu hani bazı hostingler $ kabul ediyo

kardeşim bakın size adam 1000 tıklama başı 10 dolar veriyor yani 25 tl sende bu parayı yap paypalına yatıyor yada banka hesabına anlatın artık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping