Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Helper Bölüm Şefi Başvurusu
Haydaa :( Hani bu yoldan dönmeyecektiniz ? Neden ? Sorunlar ne ? Söyle ki bir şeyler yapabileyim. @Helper
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2017 Saat: 15:12)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haydaa :( Hani bu yoldan dönmeyecektiniz ? Neden ? Sorunlar ne ? Söyle ki bir şeyler yapabileyim. @Helper

Yönetim adamın sabrını deniyor ne bekliyorsun? Adam haklı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2017 Saat: 15:55)Orion Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-07-2017 Saat: 15:12)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haydaa :( Hani bu yoldan dönmeyecektiniz ? Neden ? Sorunlar ne ? Söyle ki bir şeyler yapabileyim. @Helper

Katılıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Yapacak bir şeyimiz yok. Umarım bu durum düzelir.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Bende aynı şekilde iptal ettim zaten katılıyorum.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Ekip liderine gram düşmanlığım olmadı ama 4 gündür açık değil ki. Sitede reform olması gerekiyor. Kullanıcı şikayetlerini umursuyorlardır umarım. Benim BŞ olmam neyi etkiler yönetimin hiç de umrumda da değildir muhtemelen. Düzelir gibi olursa başvuruya devam edeceğim. Foruma düzen getirme amacıyla başvurdum zaten, başvuruyla ilgilenmeyecekler kadar bozukmuş forum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence B.Ş lideri görevden alınmalı.İptal etmenize üzüldüm.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Üzüldüm ne diyeyim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yetkili terfileri olmalı. ripbyrustavi02 bş liderliğine uygun gibi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2017 Saat: 20:43)SmorqAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yetkili terfileri olmalı. ripbyrustavi02 bş liderliğine uygun gibi.

Ha diyince olacak bir olay değil. Yani lider olmak kolay değil. Ripbyrustavi hocam gelebilir elbette fakat öyle hemen karar verilmez buna. Alperen hocam tatilde olabilir, işi olabilir. Bir gün uğrayacaktır. Zaten çok fazla süre girmezse yönetim uyarır. Anlayışlı olmak gerek.
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haklısınız. zaten alperen hocama lafım yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-07-2017 Saat: 21:59)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-07-2017 Saat: 20:43)SmorqAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yetkili terfileri olmalı. ripbyrustavi02 bş liderliğine uygun gibi.

Ha diyince olacak bir olay değil. Yani lider olmak kolay değil. Ripbyrustavi hocam gelebilir elbette fakat öyle hemen karar verilmez buna. Alperen hocam tatilde olabilir, işi olabilir. Bir gün uğrayacaktır. Zaten çok fazla süre girmezse yönetim uyarır. Anlayışlı olmak gerek.

Anlayış anlayış anlayış sürekli gösteriyoruz bıktık artık başvurulara bile bakılmıyor.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun :)
& digital artist
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun görevini layıkıyla yapacağına eminim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun Erman
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun Erman bak istediğimiz oldu
PGM
Teşekkür verenler:
Önce Berat olmak üzere herkese teşekkürler. Aslında kararımda ciddiydim cidden bu olaya bozulmuştum sadece kişisel olarak değil diğer arkadaşlarda aynı şekildeydi. Sizinde hak vermeniz Edward'ında dikkatini çekti sessiz kalmadı sağolsun. Darısı diğerlerinin başına diyim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun..
RebelBoss abimi de bekliyorum B.Ş 1.Seviyeye :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Hadi hayırlı olsun hocam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App