Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acaba neden? Görüş soruyorum
@admin 'im tabiki fikir alışverişi yapabiliriz her zaman ÖM yoluyla veya telefonda konuşarak bu işi halledebiliriz.Eğer sizi ve 10tr.net sistemindeki bütün kullanıcıları memnun edeceksem ne mutlu bana :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Son önerim 10tr , trk3.com gibi firmasına geçiş yapsın. @admin . Hem host dağıtın hem ftp hem sınırsız sql felan millet bunu arıyor.
Zaten orda warez veya nulled içerikler otomatik kapatılıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2015 Saat: 21:10)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eğer destekte warez yasağı kalkarsa gerçekten üyeleri iyi olur.Destektede aktiflik artar.

Warez konusuna binaen;
Tamamen sildirmiyoruz warezleri.Yani anlayacağınız sadece ziyaretçi görmesin diye uğraşıyoruz.Googleye yaranmanın tek yolu bu.Zira bu mantıkla bakarsak diğer sistemlerde wareze izin vermiyor.Dediğin gibi warez kazançlı ama en önemli roldeki googleyi etkiliyor.Buna istinaden sürekli warez konusuna değil daha farklı alanlara değinelim.Mesela ben daha önce hem wordpress kurduralım demiştim.Bu bir örnek.Şuan insanlar bloga yönelmiş durumda.Yanlışsam düzeltin.Forumlar, portallar biraz değil baya bir düşüş yaşadı...Bunu neyle engelleyebiliriz.Bizim amacımız sistemi değiştirmek değil, sistemi geliştirmek.Yani mesela forum sıralaması koyarak insanları rekabete sokarız.Bunun sonunada bir ödül koyarız.Bu şekilde bağlayıcı olabilir.Daha önce fikir olarak sunmuştum.İnsanların forumlarından kazanç elde etmelerine yardımcı olabiliriz.Gibi gibi...Yoksa birisi çıkıyor FTP versin, diğeri her plugin olsun diyor...İyi güzelde, sistem buna çok elverişli değil.Daha mantıklı şeylere yönelelim.Mesela alıntı yaptığım kişinin dediği gibi, warez iyi kullanıcı çekiyor ama diğer yandan dezavantaj sağlıyor.Nasıl aşarız ne yapmalıyız?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hocam bot ayarlarından googleye ayrı bi kullanıcı grubu açalım.Bot ayarlarından ona sevk edelim.O grubada warez bölümünü kapatalım.Üyelere açalım.Yani aynı izinde bir grup oluşturun üye grubunun kopyası yani.Bot grubu diye.Ama o gruba warez bölümünü kapatın.Gözükmez yapın.Bu işe yararmı @TaaRRuz
Hatta forumu görüntülesin fakat konulara giremesin eğer foruma girmesse index sağlamaz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2015 Saat: 21:32)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bot ayarlarından googleye ayrı bi kullanıcı grubu açalım.Bot ayarlarından ona sevk edelim.O grubada warez bölümünü kapatalım.Üyelere açalım.Yani aynı izinde bir grup oluşturun üye grubunun kopyası yani.Bot grubu diye.Ama o gruba warez bölümünü kapatın.Gözükmez yapın.Bu işe yararmı @TaaRRuz

Google ziyaretçi olarakta indexliyor sayfayı gizliden gizliye.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2015 Saat: 21:38)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-11-2015 Saat: 21:32)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bot ayarlarından googleye ayrı bi kullanıcı grubu açalım.Bot ayarlarından ona sevk edelim.O grubada warez bölümünü kapatalım.Üyelere açalım.Yani aynı izinde bir grup oluşturun üye grubunun kopyası yani.Bot grubu diye.Ama o gruba warez bölümünü kapatın.Gözükmez yapın.Bu işe yararmı @TaaRRuz

Hocam bütün örümcek ve botları o gruba alalım bence olır
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2015 Saat: 21:40)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-11-2015 Saat: 21:38)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hocam bütün örümcek ve botları o gruba alalım bence olır
Sen botlardan bahsettin arkadaşım ama @rayray93 'ün dediğine bakarsan senin gibi kullanıcı olarak bakıp siteyi indexliyorlar...

İyi günler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İşte kullanıcı grubunu değiştirelim diyorum ayarlardan değişme özelliği var bende onu anlattım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2015 Saat: 21:50)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte kullanıcı grubunu değiştirelim diyorum ayarlardan değişme özelliği var bende onu anlattım

Arkadaşım sanırım anlatamadım herhalde..Sen grubu değiştiriyorsunya TaaRRuz adminin gelip foruma üye olup foruma bakması gibi bakıyorlar gizlice...Bunun botla alakası yok...

İyi günler...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
O zaman yapacak bişe yok destek sıkıcı kalır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2015 Saat: 22:11)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: O zaman yapacak bişe yok destek sıkıcı kalır.

Bunun tek çözümü forumunuzdaki ayarlardan üye olmaya zorla kısmında eveti işaretleyeceksiniz...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öylede olabilir.Türkçe dil paketinden Gelen sayfaya bi madde daha ekleriz bu konu ile ilgili.
Ve o kategoriye girmek isteyen resmi ziyaretçilere derdimizi anlatırız o sayfada.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok yanlış düşünceleriniz var, warez paylaşım yapmayan fakat şu anda Türkiye'nin en iyi oyun forumlarından olan forumexe var. Warez paylaşım yapmayan fakat Türkiye'nin en iyi genel forumlarından olan forumtr var. İşte önemli olan kendinize özgü içerikler yazmak + insanları eğlendirmek. Bunları başarırsanız üyeler gelir zaten. Wareze pek gerek yok... Ama illa warezle büyüyeceğim diyenlerde var. O konuda bi şey diyemem ama benim yorumum bu.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

PGM
Teşekkür verenler:
Warez hızlı kazandırıyor.Artık Destek forumunda sıkılıyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnsanlar artik forum acmada tek bir yone kitlenmisler.:Oyun forumu.
İnsanlar oyundan kaciyor sen gelip oyun forumu aciyorsun. Daha yenilikci olmaliyiz daha ozgun paylasimlar yapip forumlarimiza cekmeliyiz. MyBB ye ilgi azalmadikattiyen ama sisteme bir onerim blog wordpress tarzida bir yenilik gelirse guzel olur. Birisi demisti yasal yollardan reklam yapalim. Cok dogru hem destege hem sisteme aktifligi arttirmak icin reklam yapabiliriz. Veya olmadi mybb edemiyoruz derseniz sistemi vBullettine donusturebilirsiniz. Eger vBullettin tutarsa ne mutlu bizlere.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
vBulletin gibi sistemlere Lisans gerekmekte her bir site için
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2015 Saat: 22:47)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnsanlar artik forum acmada tek bir yone kitlenmisler.:Oyun forumu.
İnsanlar oyundan kaciyor sen gelip oyun forumu aciyorsun. Daha yenilikci olmaliyiz daha ozgun paylasimlar yapip forumlarimiza cekmeliyiz. MyBB ye ilgi azalmadikattiyen ama sisteme bir onerim blog wordpress tarzida bir yenilik gelirse guzel olur. Birisi demisti yasal yollardan reklam yapalim. Cok dogru hem destege hem sisteme aktifligi arttirmak icin reklam yapabiliriz. Veya olmadi mybb edemiyoruz derseniz sistemi vBullettine donusturebilirsiniz. Eger vBullettin tutarsa ne mutlu bizlere.

Bunca senedir mybb olan bir forumun vbulletine dönmesi insanların gözünde kötü bir imaja yol açar ve Sezar38 inde dediği gibi lisans gerekir.Lisansıda hallettik hadi vbulletine geçtik burdaki bir çok kişi mybb yi bu sistem sayesinde öğrendi ve şimdi değiştirilmesi bilmeyenler tarafından kötülenecek.Blog kısmı güzel hatta destek yönetimi olarak bir script çıkartın ve blog/forum gibisinden yapın yani bilisimokulum.10tr.net'e girince blog gelsin bilisimokulum.10tr.net/forum girince forum olsun..Bunu yapmanıza yardımcı olabilirim destekteki herkes her konuda her şekil yardım isteyebilir.. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Vbulletin çözülürse 10tl.net e vbulletin kurulur 10tr.net mybb . Yapılabilirse 10tl.org wordpress , .biz smf gibi sistemler.Her domaine ayrı bi scrpit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(25-11-2015 Saat: 22:58)Sezar38 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vbulletin çözülürse 10tl.net e vbulletin kurulur 10tr.net mybb . Yapılabilirse 10tl.org wordpress , .biz smf gibi sistemler.Her domaine ayrı bi scrpit.

Onun yerine bence anket yapılır hangi blog scripti (tahminimce wordpress olur) , hangi forum scripti (gene mybb olur) gibisinden destek kullanıcıları buna kendileri karar verir yada subdomain kurarken forumunuz hangi scripte blogunun hangi scriptte olsun diye sorabilir..
İyi günler..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Onun yerine trk3.com tarzı ( taaruz adminimizin sitesi reklam değil ) bir site açılır herkez istediği scripti kurar ftp,mysql hepsi olur.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 24 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping