16-10-2017 Saat: 21:13
Onca yıldır ekipte bulunmandan dolayı yeterli deneyime sahip olduğuna inanıyorum. D10 gibi büyük bir forumu yönetmek senin için zor olmayacaktır. Başarılar İsmail.
ismaililhan - Admin Başvurusu
|
16-10-2017 Saat: 21:13
Onca yıldır ekipte bulunmandan dolayı yeterli deneyime sahip olduğuna inanıyorum. D10 gibi büyük bir forumu yönetmek senin için zor olmayacaktır. Başarılar İsmail.
16-10-2017 Saat: 21:30
İsmail bu yola kolay gelmedin senin gerçekten ama gerçekten admin olman lazım :)
Başarılar..
16-10-2017 Saat: 21:45
Yönetebilecek tecrübeye sahip olan nadir kişilerdensin. Başarılar dilerim
Teşekkürler değerli yorumlarınız için.
16-10-2017 Saat: 21:51
Başarılar diliyorum.
16-10-2017 Saat: 22:20
Başarılar :')
Böylece rekabet oldu :) başarılar ismail.
Sözüm her ikinize; Eğer rütbeyi alınca yatanlardan değilseniz ki olmadığınızı biliyorum, şuan bulunduğunuz rütbeye gelene kadar sizlere hayat tecrübesi kazandıran, kimseye yaranılamayacağını öğreten, ayrıca bir kez gönüllü olunca bir daha sırtınızdan atamayacağınız bir uğraş olduğunu biliyorsunuzdur. hoş bizim de hoşumuza gidiyor ki yapıyoruz sanırım ^^ insan zamanla anlayışlı olmayı, politik davranmayı, herşeye hooop diye atlamamayı öğreniyor. Buradan örnek vereyim liderlik zamanlarımda gelen mesaj ve maillere kızsam da mesaja cevap vermeyi bir-iki gün erteleyerek sinirimi yatıştırıyordum, daha iyi oluyordu. herkese de tavsiye ederim demek isterdim ama demiyorum, en azından adminlere .d Sizlerde gayet iyi bilirsiniz ki, keyif aldığınız için bulunduğunuz bir yerde, görev içinde bulunuyorsanız, görev ile keyif arasındaki dengeyi tutturmak gerekir. Bu denge tutturulmaz ise keyif yerini zorunluluğa bırakır. Keyif için bulunduğunuz yerde zorunluluk için bulunmak ise hoş bir şey değil, o yüzden gerçekten bu işi başarabilecekseniz her ikinize tekrardan başarılar. iyi forumlar.
16-10-2017 Saat: 22:48
Discord gel admin bey :D :D
16-10-2017 Saat: 22:50
Bilal abi güzel yorumun için teşekkür ederim/iz diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.
Yusuf Discorddayız zaten. :)
16-10-2017 Saat: 23:28
Daha önce de söylemiştim buralara kadar kendi emeklerinle geldin.Bu forum için ilk tercihim her zaman Edward olmuştu adminlik için fakat ondan sonra o konuma en yakın sen varsın.İsimsiz 'in dediği gibi forumun en ölü zamanındada buradaydin en canlı zamanindada.Bu da bir cok şeyi aslinda cevaplıyor.Suanda seni admin yapmıyorum.Bir başvuru daha var, adminimle bir değerlendirme de bulunacağım ona göre nihai bir karar çıkacaktır.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
16-10-2017 Saat: 23:33
(16-10-2017 Saat: 23:28)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha önce de söylemiştim buralara kadar kendi emeklerinle geldin.Bu forum için ilk tercihim her zaman Edward olmuştu adminlik için fakat ondan sonra o konuma en yakın sen varsın.İsimsiz 'in dediği gibi forumun en ölü zamanındada buradaydin en canlı zamanindada.Bu da bir cok şeyi aslinda cevaplıyor.Suanda seni admin yapmıyorum.Bir başvuru daha var, adminimle bir değerlendirme de bulunacağım ona göre nihai bir karar çıkacaktır. - Teşekkürler adminim.
19-10-2017 Saat: 14:04
Konu başlığı güncellenmiştir.
22-10-2017 Saat: 12:13
örnek alındığın kişiliğinle başarılarının devamı dilerim.
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac) İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero) Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
22-10-2017 Saat: 12:15
24-10-2017 Saat: 02:27
- Yazacağım birçok şey var,
- Yazmak istediğim, yapmak istediğim birçok rüyam var, - Yazmak istediğim birçok güzel söz/örnek var.. ama yapamıyorum, şuan imkanlarım, zamanım yetmiyor... bakalım ilerde belki fırsat bulurum. imzamdaki genel prensibe uysak, herkes mutlu yaşar, "İnsana Saygı" - Ana prensip: İnsana Saygı (tek cümlelik anayasa) - Anayasa'mız olsa iyi olur, kısa, öz - Bir de kanunlarımız olsa, forum olarak... Kurallar gibi... zaten kurallarımız var, daha düzgün olsa... niye bunları yazdım.. ufak ufak aklımdakileri dökmek ve ilerlemek istiyorum. Biyerlerde güzel sözler vardı, düşünürlerin, ünlülerin güzel özlü sözleri, onları da güncellemek istiyorum... bir de, "hayallerim" "yapmak istediklerim, düşüncelerim, insanlığın problemleri" diye bir yazım vardı... ona da dönüp tamamlamak istiyorum... Kalın sağlıcakla...
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072 Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074 Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597 10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433 https://twitter.com/10tlnet https://discord.gg/fUC7A2W info (at.) 10tl.net
24-10-2017 Saat: 13:55
Hakediyor. Foruma katkıları büyük. Onun dışında güvenilir bir insan (gözlemlediğim kadarıyla) hayırlısı
Admin'ime ve byr1ddick'e değerli mesajları için teşekkür ederim.
24-10-2017 Saat: 20:14
Öncelikle: yorumlara göz gezdirip yorumu yazıyorum. isimsiz'in de dediği gibi forumda kimse aktif değilken sen forumla ilgilendin bu çok önemli birşey herkes aktifken de forumdaydın yani belkide derslerini hiçe sayıp geldin forumla ilgilendin,çabaladın,uğraştın bunun için sana ben teşekkür ediyorum. "İnsanın sağlığını koruyan iki faktör vardır. İşini sevmesi ve hayatı sevmesi." sen ikisinide yapıyorsun hem işini severek,hemde hayatını severek (benim gözümden bakılınca öyle anlaşılıyor, hayatında neler yaşadın bilemem ama baktığımızda hayatını seviyor gibi görünüyorsun.) bu işi başarabileceğine inanıyorum başarılar dilerim eğer ki ihtimal sayıp kabul edilmezsen tam olarak "Ders alınmış başarısızlık, başarı demektir." sözünü bir okumanı tavsiye ederim iyi forumlar.
24-10-2017 Saat: 20:18
(24-10-2017 Saat: 20:14)metinaydin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle: yorumlara göz gezdirip yorumu yazıyorum. isimsiz'in de dediği gibi forumda kimse aktif değilken sen forumla ilgilendin bu çok önemli birşey herkes aktifken de forumdaydın yani belkide derslerini hiçe sayıp geldin forumla ilgilendin,çabaladın,uğraştın bunun için sana ben teşekkür ediyorum. "İnsanın sağlığını koruyan iki faktör vardır. İşini sevmesi ve hayatı sevmesi." sen ikisinide yapıyorsun hem işini severek,hemde hayatını severek (benim gözümden bakılınca öyle anlaşılıyor, hayatında neler yaşadın bilemem ama baktığımızda hayatını seviyor gibi görünüyorsun.) bu işi başarabileceğine inanıyorum başarılar dilerim eğer ki ihtimal sayıp kabul edilmezsen tam olarak "Ders alınmış başarısızlık, başarı demektir." sözünü bir okumanı tavsiye ederim iyi forumlar. Teşekkür ederim analizin/ değerli yorumun için Metin söylediklerin doğru tam olarak çözmüşsün aslında beni :). Teşekkür ediyorum tekrardan..
25-10-2017 Saat: 16:30
Hayırlı olsun :)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|