Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-EmSaLSiZ - Bölüm Şefi Ekibi Lideri Başvuru Formu
Kişisel sorunlarını aşarsan olabilmende bir sakınca yok
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-10-2017 Saat: 00:25)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim arkadaşlar.
@kraljmehmet bence artık seninde zamanın geldi :)

@EmSaLSiZ geldi geldi :) Yeni destek temasını kodluyorum inşallah :) Kodlayınca başvurumu açacağım.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Forum yardakçı piyasasına dönmüş. Adam ulu orta yerde şu anda şefi olan kişiyi üyelerin önünde eleştiriyor ve birileri de alkışlıyor.

"Normal" bir insan açlığa 40 gün dayanabilir ama susuz 3 günlük ömrü vardır. Eğitim mertebesinde okumuyor olabilirsin ama bu okuma yazma bilmediğin anlamına gelmez.

Foruma yarar sağlamak istiyorsanız forumdan çıkın. En kötü ihtimalle haftada 1 kitap okuyun. İnternette bir sürü PDF var. Belgesel, kriminal soruşturma izleyin. Ondan sonra foruma dönün ki yararınız olsun.

Artık forumu bırakıp kendinize yatırım yapmanız lazım. Kendinize ne kadar bir şeyler katarsanız forum o kadar toparlanır.

Zira ben gerçekten şu an yetkide bulunan birisini ulu orta ağır eleştiriye maruz bırakacak kadar düştüğünüzü düşünmüyorum. Şu an yetkilisiniz, ona göre davranmanız gerekir. Yoksa arkadaşlık duygunuz da mı yok diye sorarlar.

edit: Ben olsam kimsenin bana başarılar, destekliyorum yazmasını istemem. Sadece zayıf yönlerimi söylemelerini isterim. Şef olmaya başvurabiliyorsan birinin başarılar dilemesine ihtiyacın yoktur zaten
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar. Destekliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-10-2017 Saat: 15:08)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forum yardakçı piyasasına dönmüş. Adam ulu orta yerde şu anda şefi olan kişiyi üyelerin önünde eleştiriyor ve birileri de alkışlıyor.

"Normal" bir insan açlığa 40 gün dayanabilir ama susuz 3 günlük ömrü vardır. Eğitim mertebesinde okumuyor olabilirsin ama bu okuma yazma bilmediğin anlamına gelmez.

Foruma yarar sağlamak istiyorsanız forumdan çıkın. En kötü ihtimalle haftada 1 kitap okuyun. İnternette bir sürü PDF var. Belgesel, kriminal soruşturma izleyin. Ondan sonra foruma dönün ki yararınız olsun.

Artık forumu bırakıp kendinize yatırım yapmanız lazım. Kendinize ne kadar bir şeyler katarsanız forum o kadar toparlanır.

Zira ben gerçekten şu an yetkide bulunan birisini ulu orta ağır eleştiriye maruz bırakacak kadar düştüğünüzü düşünmüyorum. Şu an yetkilisiniz, ona göre davranmanız gerekir. Yoksa arkadaşlık duygunuz da mı yok diye sorarlar.

edit: Ben olsam kimsenin bana başarılar, destekliyorum yazmasını istemem. Sadece zayıf yönlerimi söylemelerini isterim. Şef olmaya başvurabiliyorsan birinin başarılar dilemesine ihtiyacın yoktur zaten

Her gün foruma girip, burada insanlara bir şeyler katmaya çalışan birisinden alınıp/  şuanda ekip liderleri olan kişiye verilen yetkiden bahsediyorsan şuanda o yetkinin bir anlamı yok zira 2 ay önce aktif olmuş kişiye zaten defalarca mesaj atılmıştır, neredesin diye sorulmuştur.

Ayrıca sorulan soru yoruma açık olduğundan kişi kendisine göre bu soruyu cevaplayabilir, oradan buradan bakıp burada akıl vermenin hiçbir mantıklı yönü de yok.

Forumlar insanların özgürce konuşabilmesi(kurallar çerçevesinde), tartışabilmesi(nezaket çerçevesi içinde), görüş alışverişi yapabilmesi için var. Sen buradaki bir adama çık forumdan kitap oku dersen, sana derler ki kitap okumak yerine neden buraya yazdın? İnsanlar sana, bana veya ona sorarak iş yapmaz/yapmamalı.

Ek olarak, Yusuf'u yıllardır tanırım hiçbir zaman taraflı yorum yapmadım, şuanda da yapmıyorum. Eğer ki Yusuf zaten hakediyorsa o rütbeyi alacaktır, haketmediğine kanaat getirilirse daha çok katkı sağlayacaktır. Ben kendisine bu yolda başarılar diliyorum diğer arkadaşlarım gibi. Karşılıklı iyi bir şeyler dilemek, karşındaki insanla iyi geçinmek, sürekli zayıf yönleri eleştirmemek insan ilişkilerini güçlendirecektir; bir ara denersen faydasını görürsün.
"Hataları örtmede gece gibi ol" - Mevlana Celaleddin Rumi
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@rayray93 Öncelikle bu senin şahsi düşüncen olduğu için buna saygı duyuyorum teşekkür ederim ancak bana veya buradaki insanlara sözde verdiğin tavsiyeleri/önerileri biraz kendi üzerinde deniyor olsaydın keşke.

@A S i Teşekkür ederim Kaan. Her zaman her an da zaten varlığını hissettiğim kişisin ve şuan bu yaptığım başvuru hemen olacak diye birşey yok. Ben hak etmediğim bir yetkiyi almak istemem bunu bilen bilir ama hak ettiğim birşeyi alamazsam o zaman işler değişir. Başvurumun olması yan yatacağım anlamına gelmez. Başvurumdan önce nasıl çalışıyorsam başvurudan sonra 2 kat daha fazla çalışıp hak etmek istiyorum.

@Hypnos Yorumun için teşekkür ederim sağol,varol.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Realist olursak terfi ettirmeyen yönetimin lider yapacağını düşünmüyorum.Uzun bir süre daha bekleyebilirsin onaylanması için. Başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
eskilerden beri gördüğüm aktif olmaya çalışan nadir insanlardan birisin bana göre hak eden insanlar arasındada yer alıyorsun bana göre lider olacaksın gibime geliyor umarımda olursun başarılar dilerim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kendi üzerimde denemek değil uyguladığım için kırk yılın başı mesaj atıyorum

bana "Hataları örtmede gece gibi ol" demişsiniz ve bunu benim "adamın hatasını ulu orta yerde eleştiriyorsun" lafıma cevap olarak yazıyorsunuz, hı?

İnsan ilişkilerimi geliştirmek gibi bir niyetim yok kimi napayım ben bu forumdan anca birbirinizi şakşaklıyorsunuz kendi çıkarlarınız uğuruna

Yönetimin kararları yüzünden forum ile kanlı bıçaklı konumuna gelen kişi yönetimin kanaatlerine güveniyor, helal lan :d
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sana verilebilecek en güzel cevabı Kaan vermiş zaten bence fazla germe ve dahada uzatma lütfen.

@metinaydin Sağolasın kardeşim.
@Helper Eyvallah kardeşim,hem dostum hem ekip arkadaşım olarakda senin görüşünü almak beni sevindirdi teşekkür ederim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yolunda bu ve bunun gibi onlarca engele rastlayacaksın. Ben rastladığımda bana destek olacak birisi yoktu o zamanlar. Çok iyi bilirim yapılanları. Sonuna kadar seni destekliyorum; olursun, olamazsın mesele değil. Sadece vazgeçme. Başvuru konunu kirletmek isteyenler olacaktır.

Yönetimle sorunlarım olmuştur, olmamıştır bu beni sevmeyen bir insanı ilgilendirmez sonuçta bunu burada dillendirmek doğru değil. Diğer şahsa cevap vermeyeceğim, bu gibi kriz ortamlarından kendine pay çıkartmaya çalışan, gerginlikten hoşlanan birisi o. Tahriklere cevap vermeyin, gider. :)
Bol şans tekrardan Yusuf. Liderlik olmazsa da terfi'ler almanı bekliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-10-2017 Saat: 09:00)A S i Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yolunda bu ve bunun gibi onlarca engele rastlayacaksın. Ben rastladığımda bana destek olacak birisi yoktu o zamanlar. Çok iyi bilirim yapılanları. Sonuna kadar seni destekliyorum; olursun, olamazsın mesele değil. Sadece vazgeçme. Başvuru konunu kirletmek isteyenler olacaktır.

Yönetimle sorunlarım olmuştur, olmamıştır bu beni sevmeyen bir insanı ilgilendirmez sonuçta bunu burada dillendirmek doğru değil. Diğer şahsa cevap vermeyeceğim, bu gibi kriz ortamlarından kendine pay çıkartmaya çalışan, gerginlikten hoşlanan birisi o. Tahriklere cevap vermeyin, gider. :)

Fazla abartmıyor musunuz?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-10-2017 Saat: 11:11)byr1ddick Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-10-2017 Saat: 09:00)A S i Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yolunda bu ve bunun gibi onlarca engele rastlayacaksın. Ben rastladığımda bana destek olacak birisi yoktu o zamanlar. Çok iyi bilirim yapılanları. Sonuna kadar seni destekliyorum; olursun, olamazsın mesele değil. Sadece vazgeçme. Başvuru konunu kirletmek isteyenler olacaktır.

Fazla abartmıyor musunuz?
Tam da bunu düşünüyordum en haklı yorum. Ölmüş bir sitede bu kadar felsefe yapmanın ne anlamı var artık?

Bir de adam bölüm şefi 1. seviye yapmış başvuruyu. İnsan utanır be düştüğü şu duruma. Ha bir de ek olarak şu an başka bir lider bulunuyor. Adamın yerine göz diktin demek. Yetki manyağı.

Ovv konunun tamamını yeni okudum helal
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@A S i Teşekkür ederim Kaan sağolasın şimdiden başladılar zaten emin ol :)
@Orion En son ne zaman girdin siteye? Ben hatırlamıyorum sanırım bayağı oldu çünkü hiç birşey bilmeden boş kafadan boş laf yapıyorsun şuan ve bu konuya yaptığın yorumu ele alırsak bayağı bir dikkat çekmeye çalışıyorsun ki çekmişsin çünkü canın kankilerin yorumunu beğenmiş. Yetki “manyağı” demişsin,lider var yetkisine göz dikmişsin demişsin afedersiniz ben bir lider göremiyorum? Yönetici listesinde lider olarak gözüküpte foruma en son 15-08-2017 de girmiş birisimi lider? Kesinlikle kötülemek gibi bir amacımda yok alperen sonuna kadar sevdiğim bir kardeşimdir ben bugün yarın yetkiyi alırım,almam bu üst yönetimin bileceği bir iş alırsam görevi layıkıyla alamazsamda bugün ne yapıyorsamda o gün yine çalışmaya devam ama senin gibi bir seviyesiz insana laf anlatmak istemiyorum herkes eleştirisini yapabilir bunda hiç bir sakınca yok ama terbiyeni takın öyle gel yorum yap,baltalamaya çalışma.
Her neyse bir daha yorum atacaksanda kelimelerini düzgün seçerek cümleni kurmanı tavsiye ederim aksi takdirde yetkimi kullanmak zorunda kalırım iyi forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-10-2017 Saat: 16:53)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @A S i Teşekkür ederim Kaan sağolasın şimdiden başladılar zaten emin ol :)
@Orion En son ne zaman girdin siteye? Ben hatırlamıyorum sanırım bayağı oldu çünkü hiç birşey bilmeden boş kafadan boş laf yapıyorsun şuan ve bu konuya yaptığın yorumu ele alırsak bayağı bir dikkat çekmeye çalışıyorsun ki çekmişsin çünkü canın kankilerin yorumunu beğenmiş. Yetki “manyağı” demişsin,lider var yetkisine göz dikmişsin demişsin afedersiniz ben bir lider göremiyorum? Yönetici listesinde lider olarak gözüküpte foruma en son 15-08-2017 de girmiş birisimi lider? Kesinlikle kötülemek gibi bir amacımda yok alperen sonuna kadar sevdiğim bir kardeşimdir ben bugün yarın yetkiyi alırım,almam bu üst yönetimin bileceği bir iş alırsam görevi layıkıyla alamazsamda bugün ne yapıyorsamda o gün yine çalışmaya devam ama senin gibi bir seviyesiz insana laf anlatmak istemiyorum herkes eleştirisini yapabilir bunda hiç bir sakınca yok ama terbiyeni takın öyle gel yorum yap,baltalamaya çalışma.
Her neyse bir daha yorum atacaksanda kelimelerini düzgün seçerek cümleni kurmanı tavsiye ederim aksi takdirde yetkimi kullanmak zorunda kalırım iyi forumlar.

boş yapmıyor devlet meselesi gibi büyütüyorsunuz onu dile getirmiş. tamam liderliğe yetkiye her neyse sahip çıkmak güzel ona lafım yok benim zaten işini düzgün yapan yapıyodur da işte bu kadar büyütülecek bir şey yok ortada edebiyat yapmanın bir anlamı yok yani
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Devlet meselesi gibi büyütenler bu tür yorum yapanlar. Benim hangi yorumum tartışma çıkaracak türden gösterirmisin? Bana yapılan bu tür yorumlara anladıkları gibi cevap veriyorum ve saygılı olmalarını dile getiriyorum. Bu bir başvuru konusu,kavga konusu değil rica ediyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
senin yorumun tartışma çıkaracak türden demedim ben zaten başarılar sana lafım yok benim anlayan anladı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar uzatmanın bir sebebi yok boş yere küçük şeylerden den tartışmaya çıkarmaya hiç gerek yok, herkesin kendi kişisel kararıdır ister o zaman başvurur ister hiç başvurmaz biz karışabilirmiyiz buna yanlış/doğru o konuya değinmeyeceğim herkesin kendi kararı bence bize de buna saygı duymak düşer. O yüzden biraz daha sakin devam edebiliriz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Adam liderlik konusu açmış başarılar diyip geçin işte. Ayrıca bir yetkiden daha üst bir yetkiye geçilebilir ne var bunda ? Uygun görülüyorsa geçer. Adam başvurunca direk lider olacak diye bir şey mi var ?
*- Rayray lütfen cevap verme, teşekkürler.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(04-10-2017 Saat: 17:53)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adam liderlik konusu açmış başarılar diyip geçin işte. Ayrıca bir yetkiden daha üst bir yetkiye geçilebilir ne var bunda ? Uygun görülüyorsa geçer. Adam başvurunca direk lider olacak diye bir şey mi var ?
*- Rayray lütfen cevap verme, teşekkürler.

Adama bak ya benim cevap hakkımı elimden almaya çalışıyor. Başarılar diyip geçinmiş. O başarılar kelimesinin bir anlamı yok. Gerçekleri söyleyince de suçlu biz oluyoruz, doğru ya gerçekler acıtır her zaman. Biz ( @Albırt Enişten @rayray93 ve ben) burada sizin gibi maske takıp dolaşmıyoruz. Biz maskeyi yüzümüzden düşürdük. Siz o aptal maskenizi takmaya devam edin. Yetkisini kullanırmışmış. 
Foruma girmeyeli bayağı oldu eee bunun ne alakası var şimdi konuyla? Adamın liderliğini sorgulamak sana mı kaldı forumun adminine mi? Adminin yapacağı işi sen mi yapmaya çalışıyorsun? Burada herkesin bir mertebesi var ve herkes o mertebeyi aşmaya çalışıyor. Ben olduğum mertebede duruyorum ben bir üyeyim hakaret etmeden yorum atmaya ve tartışma çıkarmaya hakkım var. Tartışma olmadan forum denen şeyin anlamı mı kalır? Siz tartışmayı birbirine fikir aktarmayı kavga etmek olarak görüyorsunuz. Ve karşıdakinin fikirlerini de hiçbir zaman kendinize almayıp bağnazca davranıp kendi görüşlerinizle saldırıyorsunuz. Burada böyle hakaret etmemin sebebi bu.

Var mı yorumum tartışma çıkarıyor. Çıkarmasın mı? Forum ne için var? Forumların amacı ne? Tartışmak değil mi? Herkes mutlu mutlu aheuauhaeuae modunda başarılar... yazıp geçsin mi? Forum bu mu? Bizim farkımız bunları yapmamamız. 

Dikkat çekmeye çalışıyormuşum :D Çalıştığım falan yok dikkatinizi de çekiyorum ayrıca kişilik yapım böyle benim. 21 yaşında olup okumayıp bu sitede lider verin diye gezen bir loser olan da ben değilim.

"Yönetici listesinde lider olarak gözüküpte foruma en son 15-08-2017 de girmiş birisimi lider?" evet lider. L34DRi, OnLiNe? Hatırlamanı isterim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping