Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Mybb Sitem İcin Prostats Hakkında Yardım
@RedOx benim surda bişe anlamadım şimdi biz forum acıyoruz. ve istedigimiz nick koyma özgürlügümüz varken bu kişi denilen biri cıkıyor ve kullanmaz diyor. benim düşündügüm bi nickdi bu kafamda. hicbir yerde görmedim ve bulmak icin günümü verdim. krdesım sımdı kavga vs cıkarsa sorumlusu ben deilim şimdiden söyleyim şimdi dava vs olayları cıkabilir. ondan bence fazla insanların forumlarına el atmaya calısmasın. bence
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende senin nickinle piyasada dolanayım oldu okey sen böyle devam et.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@RedOx kullanıcı adı özgürlügümüz var ozaman siteme gelip yazıcakdı. kardesım bişeyleri gecince saldırıyorlar yok hackleriz fln. anca laf başka bişe yok bence sen bırak bu işleri. git takıl sıkıntı yok ben salladım nicki sıkıntı deil benim nickim yok genelde sallayıp kaydediyorum bukadar basit.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-06-2017 Saat: 23:43)pro35x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @RedOx kullanıcı adı özgürlügümüz var ozaman siteme gelip yazıcakdı. kardesım bişeyleri gecince saldırıyorlar yok hackleriz fln. anca laf başka bişe yok bence sen bırak bu işleri. git takıl sıkıntı yok ben salladım nicki sıkıntı deil benim nickim yok genelde sallayıp kaydediyorum bukadar basit.

işte öyle olmuyor senin yaşın kadar benim sanalda yaşantım var.
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-06-2017 Saat: 23:48)RedOx Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-06-2017 Saat: 23:43)pro35x Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @RedOx kullanıcı adı özgürlügümüz var ozaman siteme gelip yazıcakdı. kardesım bişeyleri gecince saldırıyorlar yok hackleriz fln. anca laf başka bişe yok bence sen bırak bu işleri. git takıl sıkıntı yok ben salladım nicki sıkıntı deil benim nickim yok genelde sallayıp kaydediyorum bukadar basit.

işte öyle olmuyor senin yaşın kadar benim sanalda yaşantım var.

yaşın kac kardeşim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping