(17-06-2016 Saat: 00:26)HaldunKocak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2016 Saat: 00:20)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2016 Saat: 00:18)HaldunKocak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2016 Saat: 00:16)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2016 Saat: 00:14)HaldunKocak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BİTCOİN olarakta Alabilirsiniz Parayı .... Bak Bunu Eklemeyi unuttum
Beni ilgilendirmiyor kardeşim Bitcoin, bu forumdaki yer etmiş insanlardan bir kişi, bak sadece bir kişi paypal hesabına parayı alamadığı sürece sitenin trafiğini kapatıyorum buradan.
Ne zaman ki senin dışında birisi "para yattı işte kanıtı" der, o zaman geri eklerim siteyi.
Vallah Kardeşim Sıkıntı Yok Site Babamın değil sonuçta Sizde Kar edin kazanın diye Paylaştım Ben üstüme düşeni Yaptım üstüne üstlük bütün mesajlarım da tekrar tekrar anlattım :) Kolay gelsin
Site babanın olmayabilir ama sitedeki yönlendirme için tıkladığımız resim referans kodu barındırıyor. Yani link sahibine bir kar elde ettiriyor.
Bak gene Aynı yola çıkıyoruz Site Bana ait değil ve de ister Resme tıklayıp Referanslı Linkten Kayıt olursun istersen Arama çubuğundan referanssız yazıp girersin Adam bi yandan aklını kullanmış ben referanslı olduğunu bile bile koydum anlatımı var diye anlatımı bende yapabilirdim neden yapamıyım ama uğraşmak istemedim nasıl yapılacağını verdiğim sitede anlatmasına rağmen gene anlattım gerisine müdahil olamam k.bmayın :=)
Biz sana sen kanıt atmadan inanamayız. Kim bedava insanlara para dağıtır ki?
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."
☭
Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 /