Beni övme sözlerini bırakınız; gelecek için neler yapacağız, onları söyleyin!
M. Kemal Atatürk
M. Kemal Atatürk
Destek.10tr.net ''SÖZ'' Yarışması
|
Beni övme sözlerini bırakınız; gelecek için neler yapacağız, onları söyleyin!
M. Kemal Atatürk
15-01-2016 Saat: 19:00
(Son Düzenleme: 15-01-2016 Saat: 19:02, Düzenleyen: abdullahozturk.
Sebep: Yazı biçim belirlenmesi.
)
(15-01-2016 Saat: 16:45)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Muhtemelen konuyu görüntüleyen herkes Google'ye yazmıştır. Ama biraz kitap okusanız, buna ihtiyacınız olmayacağını anlarsınız. Kitap okumuşsun ancak kitapdan bakıp da yazmışsın gibime geldi. Bu arada @Corleone tebrik ediyorum, zekiymişsin. Bir dana binlerce inek arasında kendi anasını nasıl seçer ve bulursa, insanın yaptığı iyilik ve kötülüklerde eninde sonunda gelir onu bulur.
Pançantra
İnsanlığın iki tür ahlakı vardır: Biri sözünü edip uygulamadığımız, öteki de uygulayıp sözünü etmediğimiz.
Bertrand RUSSEL
İnsanın en yararlısı, insana yararlı olandır.
MEVLÂNA
Mutluluğu sende bulan senindir, ötesi misafir... [Mevlana]
Bir namazım, bir duam, bir de eski seccadem. hepsi bu kadar, işte benim sermayem. [Necip Fazıl] Deri dünya olanın, dünya kadar derdi olur. [Yunus Emre] Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…
15-01-2016 Saat: 20:49
(15-01-2016 Saat: 19:00)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(15-01-2016 Saat: 16:45)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Muhtemelen konuyu görüntüleyen herkes Google'ye yazmıştır. Ama biraz kitap okusanız, buna ihtiyacınız olmayacağını anlarsınız. Her sözü harfi harfine hatırlayacak değilim ya, insanım sonuçta. Bu sözü biliyordum zaten. atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."
15-01-2016 Saat: 20:56
İnsanlar hakkında yazacağım ilk söz, biraz argoya kaçabilir tabii amacımız yarışma ama kimseye hakaret etmiyorum sonuçta.
İlk söz; "Dünya üç beş bilgisizin elinde, güya tüm beceri kendilerinde, üzülme; eşek eşeği beğenir, hayır var seni beğenmemelerinde." İkinci söz; "İnsanlara bakıyorum ancak insanlık göremiyorum."
15-01-2016 Saat: 23:49
İnsanlığın bitmesine neden olan şey; insandır.
Türk milletini bitiren yine bizim insanlarımız, kısacası biz gün geçtikçe Ata'mızdan kalan değerleri kaybediyoruz. https://instagram.com/alphazzers
16-01-2016 Saat: 00:01
Arkadaşlar Haftada 1 Konu Sıkar Onun İçin 2 Günde 3 Günde Katılıma Göre Yeni Konu Bulunup Paylaşılcaktır...
16-01-2016 Saat: 00:03
Gunde bir olsa daha hoş olur vaktin yksa yardimci olurum?
16-01-2016 Saat: 00:04
Vakitten Değil Günde 1 Olur Ancak Yarışma 1.'sini belirlemisi var şimdi onun planını yapıyorum...
16-01-2016 Saat: 00:08
16-01-2016 Saat: 00:30
Bana Türklerden kurulu bir ordu verin, size dünyayı esir alayım.
- Napolyon Bonaparte |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|