Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Corleone - Grafiker Ekibi Lideri Başvurusu
(20-06-2015 Saat: 13:49)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-06-2015 Saat: 13:47)Corleone Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-06-2015 Saat: 13:45)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar , Yanlız Önünde Bir Kaç Kişi Var :D Onlarıda zaten anlamışsındır sanırım :) Ama Yinede Olabilirsin Tekrardan başarılar

Ben Zaten Hiçbir Zaman Sadece Benim En İyisi Ben Olucağım Diye Birşey Demedim.

Ama Benim Fikrimce Onların Yetenekleri İle Benimkide Neredeyse Aynı Düzeyde.

Ve Ben Bu İşe Başlıyalı Daha 1 Yıl Dahi Olmadı Bunlarıda Göz Önünde Bulundurmak Gerekli.

@SunXDizayn

Emin misin yeteneklerinin aynı düzeyde olduğuna? Bir kez daha gözden geçir.

Zaten Aynı Yazmamış Ayrı Yazmış ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Cem kardeş hakediyordu fakat aktifliğini kaybetti kesinlikle hakediyorsun kardeşim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 13:52)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-06-2015 Saat: 13:45)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar , Yanlız Önünde Bir Kaç Kişi Var :D Onlarıda zaten anlamışsındır sanırım :) Ama Yinede Olabilirsin Tekrardan başarılar

Ve Ben Bu İşe Başlıyalı Daha 1 Yıl Dahi Olmadı Bunlarıda Göz Önünde Bulundurmak Gerekli.

@SunXDizayn

Ayrı diye anlamlı oluyor mu cümle bak bakalım? Aynı yazmak istedi muhtemel.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Ama Benim Fikrimce Onların Yetenekleri İle Benimkide Neredeyse Ayrı Düzeyde.

@SunXDizayn

Böyle yorumlara gerek yok.Her ikinizde yöneticisiniz bu tarz yorumlar tartışma çıkarır.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 13:56)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ama Benim Fikrimce Onların Yetenekleri İle Benimkide Neredeyse Ayrı Düzeyde.

@SunXDizayn

Böyle yorumlara gerek yok.Her ikinizde yöneticisiniz bu tarz yorumlar tartışma çıkarır.
Adminim Endişelenmeyin Sonuçta Burada Medeniyetli Birşekilde Konuşuyoruz kişilerle Kavga Çıkacak Değil zaten Bende Baslatmam.Başlattırmam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 13:55)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(20-06-2015 Saat: 13:52)Tugrul Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

@SunXDizayn

Ayrı diye anlamlı oluyor mu cümle bak bakalım? Aynı yazmak istedi muhtemel.

Evet Doğru Diyosun Aynı Yazmak İstedim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 13:55)!!Yeah!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cem kardeş hakediyordu fakat aktifliğini kaybetti kesinlikle hakediyorsun kardeşim.

Teşekkür Ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@Corleone , Benim Dediklerimi Yanlış Anlamışsın Ben Dedimki Senden İyi Olanlar Var ama onlardan çokmu düşüksün hayır biraz daha iyi onlar senden , Ama sende lider olabilirsin ben bunu demek istedim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 14:00)SunXDizayn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Corleone , Benim Dediklerimi Yanlış Anlamışsın Ben Dedimki Senden İyi Olanlar Var ama onlardan çokmu düşüksün hayır biraz daha iyi onlar senden  , Ama sende lider olabilirsin ben bunu demek istedim.

Yanlış Anlamadımki Ben Bende Bunu Kastettim Zaten O Cümlede.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Grup üyemiz olursa çok seviniriz :) Başarılar arkandayız :)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 14:08)ScarypoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Grup üyemiz olursa çok seviniriz :) Başarılar arkandayız :)

Teşekkür Ederim Berat.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar İsmail Novruz'ada dediğim gibi hak ediyorsun fakat bir yetkiliyi atıp bir yetkilinin alınacağını sanmam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar hocam
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Saolun.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar dilerim İsmail. Senin açından yetkiyi hakettiğini düşünüyorum. Biraz daha çabalaman gerek. Olumsuz yorumları tatlı eleştiri olarak gör tasarımlarınla cevap ver.
Umarım olursun.. :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 15:16)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar dilerim İsmail. Senin açından yetkiyi hakettiğini düşünüyorum. Biraz daha çabalaman gerek. Olumsuz yorumları tatlı eleştiri olarak gör tasarımlarınla cevap ver.
Umarım olursun.. :)
Teşekkür Ederim :) Çabalamayada Çalışıyorum Zaten Bu İşte Olumsuz Eleştirilerde Var Olumsuzlarda :) Neyse Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hak edenlerdensin başarılar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 15:36)Batuhann Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hak edenlerdensin başarılar..

Teşekkür Ederim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Liderliğe talip çok kişi var, ancak lider olacak tek kişi olmalı. Teknik olarak yardım olarak vs. değerlendirmeyeceğim çünkü yardıma bakıldığında hiç biriniz bir lider kadar yardım etmiyorsunuz üzgünüm. Ancak potansiyele baktığımda niye olamayasın, kendini zorlarsan elbette lider olabilirsin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(20-06-2015 Saat: 15:52)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Liderliğe talip çok kişi var, ancak lider olacak tek kişi olmalı. Teknik olarak yardım olarak vs. değerlendirmeyeceğim çünkü yardıma bakıldığında hiç biriniz bir lider kadar yardım etmiyorsunuz üzgünüm. Ancak potansiyele baktığımda niye olamayasın, kendini zorlarsan elbette lider olabilirsin.

Teşekkür Ederim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping