https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DestekMMO | 3. Ortağını arıyor
@!!Yeah!! Adminlerde üye düzenleme + üye banlama yetkisi veriliyor :) Kayıt ol admin vereyim ikinizede :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2015 Saat: 18:18)DeathAngeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @!!Yeah!! Adminlerde üye düzenleme + üye banlama yetkisi veriliyor :) Kayıt ol admin vereyim ikinizede :)

Kaydoldum nick : ɴeyмαr jr.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hallettim :)
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@deathangel emekden bahsediyorsun da ben burda ne kadar emek verdim sen biliyor musun ? Adamı direk admin yaptın.. Ben 3 haftada anca admin oldum. Yetkili alımlarını boşuna mı yaptık.Biraz düzen olsun forumda
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2015 Saat: 18:41)webevi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @deathangel emekden bahsediyorsun da ben burda ne kadar emek verdim sen biliyor musun ? Adamı direk admin yaptın.. Ben 3 haftada anca admin oldum. Yetkili alımlarını boşuna mı yaptık.Biraz düzen olsun forumda

Güvendiği kişileri yanına alıyor adam bunda ne var sen olsan sende alırdın gayet guzel bir forum ben begendım :) burada atar yapmaya felan gerek yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beğenmeyene kapı açık ya? Ben seni hiç tanımıyordum tanımadan aldım?

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim bu dünyada kimseye güven olmaz.Bana güvenden bahsetmeyin.Yetkili alımları diye bir şey var.Onu boşuna yapmadık herhalde. Adam biraz konu kassaydı bare o zaman bir şey demezdim.Adamı direk admin yaptın.Şimdi forumda karışıklık olcak.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@webevi yeter ben o forumda 5. veya 6. üyeydim benıde kurucu olarak aldılar sonra kendımı uyeye attım (bilerek) neden attın dedı bana @DeathAngeL bende ıstemıyorum belkı gerı donerım dedım. şimdi forumdakı eksıklerı duzeltmeye döndüm beni admın olarak gerı aldı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben senden bahsetmiyorum seni biliyorum zaten @ertank
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuda iki kişi mesaj kasma girişimine girmiş, birdahakinde o iki kişi yüksek uyarı puanı alacak, çünkü ilk hataları değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@#Captain 2-3 mesaj attık hemen mesaj kasma oluyor demi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2015 Saat: 19:56)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Captain 2-3 mesaj attık hemen mesaj kasma oluyor demi ?

Yeri değilken atılan mesajlar kasmaya girer :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2015 Saat: 19:58)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-05-2015 Saat: 19:56)ertank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @#Captain 2-3 mesaj attık hemen mesaj kasma oluyor demi ?

Yeri değilken atılan mesajlar kasmaya girer :)

bunlar yeri olan mesajlar kusura bakma onur yanılıyorsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben orada iki kişi diye mesaj attım kullanıcı adı falan belirtmedim, neden üstüne alınıyorsun?
- Madem ben yanlışım, ozaman bu konudaki mesajları oku, ondan sonra benim yorumumu yanıtla, görevimi yapmamda suç oldu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Millet birbirine çatmak için yer arıyor. Nasıl kavga ederim nasıl birini suçlarım peşinde millet. Uyanın burası destek sitesi. 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hadi ben olmak istiyom garri.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-05-2015 Saat: 20:47)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben orada iki kişi diye mesaj attım kullanıcı adı falan belirtmedim, neden üstüne alınıyorsun?
- Madem ben yanlışım, ozaman bu konudaki mesajları oku, ondan sonra benim yorumumu yanıtla, görevimi yapmamda suç oldu.
Görevine bişey diyen yok tamam
(29-05-2015 Saat: 20:54)DauntlessDesign Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hadi ben olmak istiyom garri.

düzgün cevap yaz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben adayım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@DauntlessDesign adaylığının gitmesini istiyorsan öm at halledelim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: