Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumuma Ücretli Tema Alınır.
@ChromeStarde 'nin hayal themesinin footerinde theme by frmplus ? siz nesiniz ya
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@!! Rodus !! Sildim 2 sinide
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@!! Rodus !!

Bunlar çok akıllı :D Kullanı panelinin kodlarını sildiler az önce akıllılar sizi

l7jbLJ.jpg footer yine aynı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hep bir ağizdan konuşmayalim. ZAten edit olduğunu yazmişlar ne gerek var çoluk çocukla uğraşmaya?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@ForumFix ne editi adamlar aynı temayı almış footer'i değiştirmiş kayıt ol kullanı kp seçenekleri düzenleyi bul oradan forum teması bölümüne gel frmplus original theme diye bişey var onu seç tamam de normalde o chromestarde nin editlediği hayal theme ondada footer değişik.

BU ARALAR BU ÇALMA İŞLERİ ÇOĞALDI NE OLUYOR YA
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
maxifrm.10tl.net tema yapım aşamasında 1 2 gün sonra dağıtacagım hoşuna giderse bunu kullanabilirsin ücretsiz? 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
özele gelin, sizin isteğinize uygun bir tema tasarlayalım. 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yav saçma sapalak işler, size ne adamın koyduğu temadan siler silmez. Yapımcısına bildirirsiniz olur biter temanın yapımcısıyla konuşur adam. Sanki yaşınız çok büyük çoluk çocuk diyorsunuz. Herkes biliyor bu forumun yaş ortalamasını.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Codefar şu an bir şey demiyorum ancak bidahakine böyle olmaz.

(10-05-2015 Saat: 13:28)ForumFix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @!! Rodus !!: O BlackOPS frmplus.***'un kurucusu değil miydi? Adam sirf hit kazanmak için öldüm diyor sonra isteğimi kabul ediyor :D Nasil birşey anlamadim.

Türkiye'de ilk Forum Plus adlı sitenin kurucusu benim. O da http://frmplus.10tr.net dir. Başka uzantılarda da açıldıysa bilin ki kesinlikle özenti ve çakmadır. @ForumFix
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Neon Blazer hayır sen değilsin ben ücretsiz bir domain ile açmıştım ancak sonradan site kapandı, sadece belirtmek istedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu arada @Codefar sana birkaç lafım var. Başkalarının yaptığı, emek harcadığı şeyi kendininmiş gibi gösteremezsin bu bir, taklit, özenti ve alıntılarla dolu bir forum kurarsan en ufak bir gelişme gösteremezsin bu da iki. Ayrıca Tema almak için biraz erken. Yeni bir foruma tema parası harcarsan bu biraz riskli olur. Hem de bu kadar lekelenen bir foruma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Neon Blazer abi bunlar senın temanı yuklemısler footer'ide default temanın footeri ile değiştirmişler ? ranklar duruyor tema felan herşey aynı..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping