Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eXpert MyBB 1.8 Orjinal Tema | Satılık | M.D.S.Y
Herkeze Pağlı Geldi Biraz Hocam 150 Tl Vereceğime Kendi Temam İçin Uğraşırım İyi Satışlar Güzel Tema.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:39)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-04-2015 Saat: 19:33)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fiyata değişik yorumlar atacaklar yazmasın, şimdiden R10'dada sattım hiç kimse böyle ağlamadı.

Ağlamak mı :D :D Kusura bakma da yaptığın çalışma 150 etmez. Yıllardır bu piyasadayım bi Raphael abartı fiyata satıyor ki o da o fiyatı haketmiyor (nedeni bende kalsın.). Saygım var ancak zaten MyBB ücretsiz script olduğundan çoğu kişi ücretli temaya yanaşmıyor. Özel temalar dışında parayla tema satın alan 3-5 kişi var. Ve warez'e düşmesin diye az dağıtmak bi işe yaramıyo. Bi karakteri bozuk kişi o temayı beğendiyse illa ki çekiyor. Zaten Türkiye'de de bu tür suçların önüne geçileceği yok. Şuan Feyz Türkiye de tanınan bi şahıs kodladığı temalarn %80'i benim çizimimdir çok iyi işler çıkarmamızın ödülü çalınmalar hakaretler oldu. Bu yüzden fiyatın fazla olduğu taraftarıyım.
Fiyatı ben belirlemedim, yaptık sunduk. Satılacak kararını ve fiyat kararını metehan (hatake) aldı. Zaten tanıyorsunuz fiyat ile ilgilide erekli merak ettiğiniz birşey varsa ona sorabilirsiniz:) 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:39)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-04-2015 Saat: 19:33)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Fiyata değişik yorumlar atacaklar yazmasın, şimdiden R10'dada sattım hiç kimse böyle ağlamadı.

Ağlamak mı :D :D Kusura bakma da yaptığın çalışma 150 etmez. Yıllardır bu piyasadayım bi Raphael abartı fiyata satıyor ki o da o fiyatı haketmiyor (nedeni bende kalsın.). Saygım var ancak zaten MyBB ücretsiz script olduğundan çoğu kişi ücretli temaya yanaşmıyor. Özel temalar dışında parayla tema satın alan 3-5 kişi var. Ve warez'e düşmesin diye az dağıtmak bi işe yaramıyo. Bi karakteri bozuk kişi o temayı beğendiyse illa ki çekiyor. Zaten Türkiye'de de bu tür suçların önüne geçileceği yok. Şuan Feyz Türkiye de tanınan bi şahıs kodladığı temalarn %80'i benim çizimimdir çok iyi işler çıkarmamızın ödülü çalınmalar hakaretler oldu. Bu yüzden fiyatın fazla olduğu taraftarıyım.
Fiyatı ben belirlemedim, yaptık sunduk. Satılacak kararını ve fiyat kararını metehan (hatake) aldı. Zaten tanıyorsunuz fiyat ile ilgilide erekli merak ettiğiniz birşey varsa ona sorabilirsiniz:) 

NOT: Kusura bakmayın 4 kere gitmiş yorum, bilgisiyarın kastığından.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
R10 da sattım bari deme günümün 2-3 saati r10 da geçiyor mybb bölümünü her gün kontrol ediyorum. Yalan bari atmayın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaptığınız çok yanlış ben değiştirin felan demiyorum istediğin fiyattan koyarsın. Ben sadece bu dalda çok işler yapmış ve her yaptığı iştende alnının akıyla çıkmış bi insanım. Yıllarımı verdiğim tasarım işinde para için çalışmadım zevk aldım zevk alarak yaptım. 2 kişi olduğunuzdan dolayı 150 sanırım ama fiyat çok yüksek durumu olmayıpta beğenen birisi wareze çektiği anda deliye döneceksiniz. Çizimin bile taklidi olduğunda deliye dönüyor insan. Meteye iletirim ben durumu. Tema zaten aşırı kasıyor galiba. Herkes hızlı ve stabil bi tema ister umarım öyledir.

İyi satışlar benim diyeceklerim bu kadar alıcı arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:44)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: R10 da sattım bari deme günümün 2-3 saati r10 da geçiyor mybb bölümünü her gün kontrol ediyorum. Yalan bari atmayın.
Tanımadığım bir kişiye sence niye yalan söyleyeyim? 
Buğra adında arkadaşım açtı, ve müşteri getirdi. R10'dan diye sattım. Konuyu görmedim, açtım dedi. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu temaya 150tl fazla. Herkes temasını yüksek fiyatta satmak ister ama bu kadar çok olmaz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:45)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yaptığınız çok yanlış ben değiştirin felan demiyorum istediğin fiyattan koyarsın. Ben sadece bu dalda çok işler yapmış ve her yaptığı iştende alnının akıyla çıkmış bi insanım. Yıllarımı verdiğim tasarım işinde para için çalışmadım zevk aldım zevk alarak yaptım. 2 kişi olduğunuzdan dolayı 150 sanırım ama fiyat çok yüksek durumu olmayıpta beğenen birisi wareze çektiği anda deliye döneceksiniz. Çizimin bile taklidi olduğunda deliye dönüyor insan. Meteye iletirim ben durumu. Tema zaten aşırı kasıyor galiba. Herkes hızlı ve stabil bi tema ister umarım öyledir.

İyi satışlar benim diyeceklerim bu kadar alıcı arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler, gerekli dediklerinizi meteye iletirseniz iyi olur. Fiyatın iki kişiyle pek alakası yok zaten para yine bizde dönmeyecek, bu karara o vardı..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ayrıca mybb biz'in aynısı bazı yerler demiştim, kontrol ettim yanılmadım.

NqqmPk.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:47)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu temaya 150tl fazla. Herkes temasını yüksek fiyatta satmak ister ama bu kadar çok olmaz..

Sağolun.. 
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:47)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayrıca mybb biz'in aynısı bazı yerler demiştim, kontrol ettim yanılmadım.

NqqmPk.png
@Hatake grafikler zaten dediğim gibi metehana ait eXpert açılırkende bunu konularda paylaştık. ne bu beni yalancı vs çıkarma çabası?

az öncede, cevabınıza cevapla diyeceğime düzenle diyip sizin cevaba yazmışım cevabımı. Kusura bakmayın
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
cocuk kazıklıo bu görevli ye yaptıgı fiyatta :D en iiyii com sitelerde bile bukadar fiyatta ne özelliii var temanın saysın bakalım pro deil tema
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:47)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ayrıca mybb biz'in aynısı bazı yerler demiştim, kontrol ettim yanılmadım.

NqqmPk.png

O gösterdiğin yeri biz de kullanıyoruz kardeşim o kadar detaya inme. Ayrıca onun tasarımını da Raphael'e mal etmeyin. Baı yerler benziyor evet ama ufak tefek şeyler dışında benzetme yok. 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:48)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

NqqmPk.png
@Hatake grafikler zaten dediğim gibi metehana ait eXpert açılırkende bunu konularda paylaştık. ne bu beni yalancı vs çıkarma çabası?

az öncede, cevabınıza cevapla diyeceğime düzenle diyip sizin cevaba yazmışım cevabımı. Kusura bakmayın

Yalancı çıkarmaya çalışmıyorum, alıntı tema yani çoğu yeri. Fiyat 10 tl olsa bile kimsenin alacağını düşünmüyorum. Ayrıca r10 da malesef hiç bir konu böyle bir tema konusu yok tekrar baktım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu temaya bu kadar para vereceğime gider en iyisini alırım buna bu para çok fazla en fazla 20-30 eder
--
Ginede Elinize Sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
herkese yorumları için teşekkürler.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:50)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

NqqmPk.png

O gösterdiğin yeri biz de kullanıyoruz kardeşim o kadar detaya inme. Ayrıca onun tasarımını da Raphael'e mal etmeyin. Baı yerler benziyor evet ama ufak tefek şeyler dışında benzetme yok. 

Nasıl yani ? Resimdekini anlamamışsın galiba XR's , yani 8 resim mybb.biz den çekiliyor. Yani 8 yer oradan alınmış diyebilirim. Burayı göstermek istedim. 150 tl lik tema da her yerin sıfırdan kodlanması, grafiklerin çoğunun kendileri tarafından çizilmesi beklenmemeli mi ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 19:56)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

NqqmPk.png

Nasıl yani ? Resimdekini anlamamışsın galiba XR's , yani 8 resim mybb.biz den çekiliyor. Yani 8 yer oradan alınmış diyebilirim. Burayı göstermek istedim. 150 tl lik tema da her yerin sıfırdan kodlanması, grafiklerin çoğunun kendileri tarafından çizilmesi beklenmemeli mi ?

Adam 500 liraya satıyor temaları ama iconlar kullandığı çoğu arkaplan kendine mi ait hayır. O yüzden 150'yi görünce en ufak detayına kadar incelemeyin bu forumda istisnalar dışında kimsenin bu temayı alacak gücü yok. Fiyatı bende fazla buldum ama kimse artık fiyatın fazlalığı dışında tema-fiyat ilişkisi hakkında yorumda bulunmasın.  Fiyattan bahsetmedim ben tasarımdan bahsettim ayrıca. Emeğe saygısızlık eden herkesi karşıma almaya hazırım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 20:01)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

NqqmPk.png

Adam 500 liraya satıyor temaları ama iconlar kullandığı çoğu arkaplan kendine mi ait hayır. O yüzden 150'yi görünce en ufak detayına kadar incelemeyin bu forumda istisnalar dışında kimsenin bu temayı alacak gücü yok. Fiyatı bende fazla buldum ama kimse artık fiyatın fazlalığı dışında tema-fiyat ilişkisi hakkında yorumda bulunmasın.  Fiyattan bahsetmedim ben tasarımdan bahsettim ayrıca. Emeğe saygısızlık eden herkesi karşıma almaya hazırım.

Şöyle düşünün o zaman, çoğu kişi sizin temanızın da çoğu yerini çaldı. Adam gitse sizden çaldığı resimleri, kodları kullanarak tema yapsa ve onu sizin temanın yarı fiyatına satışa çıkarsa. Emek var diyip kenara mı çekileceksin peki ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2015 Saat: 20:08)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-04-2015 Saat: 20:01)XR Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

NqqmPk.png

Şöyle düşünün o zaman, çoğu kişi sizin temanızın da çoğu yerini çaldı. Adam gitse sizden çaldığı resimleri, kodları kullanarak tema yapsa ve onu sizin temanın yarı fiyatına satışa çıkarsa. Emek var diyip kenara mı çekileceksin peki ?

Senin gösterdiğin yerlerin hepsi şuan arasan nette mevcut. Eğer ki benim netten alıp kullandığım yerleri başkası kullanırsa buna bişey demem ancak sıfırdan çizdiğim yer ise karşı çıkarım. Ha eğer ki o köşeli parantez kodundan bahsediyorsak o da zaten yabancı sitelerden alıntı bir kod.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping