Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DESTEK.10TL.NET 5.İmza Yarışması SONUÇLARI..
Sayın Üst Yetkilim ve Sayın Ayın Üyesi Arkadaşım.

Bu veya Benzer durumları özel mesaj ile aranızda çözseniz ve yine böyle durumları herkesin içinde tartışmasanız.. ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2013 Saat: 14:42)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yarışmanın ödülleri benim sorunum değil. Ben yarışmayı gördüm, cevabı verdim. Benim demedim. Ödülde istemedim.

Ödülü sen alsaydın ceza verme niyetin yoktu da, ödülü alamayınca niye ceza verdin..

Bir yarışmaya katılacak isen bütün kurallarını okumalısın. Ödülüsüz yarışma mı olur?

O zaman ortada bir emek hırsızlığı kalmıyordu, emeğimin karşılığını alıyordum. Devam edersen banlanacaksın, ben bu cezayı sorarak verdim. Hesap sormaya hakkın yok. Senin yüzünden dikdatör lakabında olmak istemîyorum..

(09-09-2013 Saat: 14:46)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sayın Üst Yetkilim ve Sayın Ayın Üyesi Arkadaşım.

Bu veya Benzer durumları özel mesaj ile aranızda çözseniz ve yine böyle durumları herkesin içinde tartışmasanız.. ?

Katılıyorum, ÖM' ye bekliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2013 Saat: 14:42)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yarışmanın ödülleri benim sorunum değil. Ben yarışmayı gördüm, cevabı verdim. Benim demedim. Ödülde istemedim.

Ödülü sen alsaydın ceza verme niyetin yoktu da, ödülü alamayınca niye ceza verdin..

Yarışma kurallarına göre kendi imzanızla katılmalısınız eğer başkasının imzasıyla katılrısanız ceza almanız gerekmektedir çünkü biz bu yarışamda kendi emeğinizle kendi yaptığınız bir imzayla kötüde olsa iyide olsa katılmanızı istiyoruz tasarımlarınızı görmek istedik ve ödüllü olduğu için ceza alıcaksınız eğer sizin dediğinize göre ödül önemli değilse yarışmayada katılmanız zorunlu değildi bence haksız yere dahada itiraz etmeyin..

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim elime ne geçti. Buna cevap verin. Şu anda "0".
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2013 Saat: 14:53)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim elime ne geçti. Buna cevap verin. Şu anda "0".

Arkadaşlar lütfen özelden halledelim sorunu bu konuyu kirletmeyelim eğer sorun varsa özelden halledin daha da uzamasın lütfen..

Konu günceldir..

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2013 Saat: 14:54)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-09-2013 Saat: 14:53)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim elime ne geçti. Buna cevap verin. Şu anda "0".

Arkadaşlar lütfen özelden halledelim sorunu bu konuyu kirletmeyelim eğer sorun varsa özelden halledin daha da uzamasın lütfen..

Konu günceldir..

Konuyu uyarılara rağmen irdelemeye devam eden olursa uyarı verebilirsin çekinmeden.Üst yetkinde değilse*
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform