03-09-2013 Saat: 02:23
Oh be rahatladım bulmalı
furikan4554 Şikayetciyim
|
03-09-2013 Saat: 02:23
Oh be rahatladım bulmalı
03-09-2013 Saat: 02:26
Tamam kardeşim sana bişey demiycem çıkıcak ortaya bunlar
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz. Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
03-09-2013 Saat: 02:30
Goruruz
03-09-2013 Saat: 03:58
ByCoşKuN adlı üye hakaret ettiği için 1 hafta forumdan uzaklaştırılmıştır.
Postbit olayını araştırıyorum. Özelden küfür edip etmediğini ise adminler kontrol edebilir. GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
03-09-2013 Saat: 04:01
(03-09-2013 Saat: 03:58)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ByCoşKuN adlı üye hakaret ettiği için 1 hafta forumdan uzaklaştırılmıştır. Allah senden razı olsun o küfür olayınada bi el atsan admine falan sınırsız banlanır ise forumlarının kapanmasını ve bidaha bu forumdan yararlanmamasını talep ediyorum Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
03-09-2013 Saat: 04:06
(03-09-2013 Saat: 04:01)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Allah senden razı olsun o küfür olayınada bi el atsan admine falan Forumları bu sebepten kapatılacağını düşünmüyorum. Eğer siz küfür etmişseniz size de banlanırsınız. Yani benim banlama nedenim sadece 'hakaret'. GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
03-09-2013 Saat: 04:13
:( hiçkimse bulamazmı yav şimdi bana küfür etmişim gibi davranırlar yani saygısızım gibi
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
03-09-2013 Saat: 10:53
Admine Ozel Mesaj Atin Admin KP Den Mesajlara Baksin.
03-09-2013 Saat: 12:15
Adminlerimiz İşi Çözeceklerdir. Gerekirse Sizden K.Adı,Şifrenizi İsterler. ve Şefimizinde Belirttiği Gibi Böyle Bir Olay İçin Forumunun Kapanması ve Forum AçamamaGibi Durumların Olacağını Sanmıyorum.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|