https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FeneRLyy Genel Şef Başvurusu !
(07-07-2012 Saat: 13:07)rockcu222 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizin gibi Şef harbi hakediyor... başarılar şefim. !
Teşekkürler :)

(07-07-2012 Saat: 13:09)ProTuner Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-07-2012 Saat: 13:07)rockcu222 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizin gibi Şef harbi hakediyor... başarılar şefim. !

Onu bilmeyen yok zaten hele ki şu myshotbox sorununu çözdükten sonra düşünemiyorum. :)
Utandırıyorsunuz Canım Beni =)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 19:58)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar.

Teşekkürler :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah bende olurum :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 20:04)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah bende olurum :)

İnşallah :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 21:35)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haketmiyorsun kodlama bilgisi 0 :D güzel kendini geliştirmisin bastaki yazdıklarım bölüm şefi başvurundan kalma sözlerdi ilerleme kaydetmişsin başarılar dilerim...

Nerdeyim ben dedim :D Başlığı 3 kere kontrol ettim :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-07-2012 Saat: 21:35)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Haketmiyorsun kodlama bilgisi 0 :D güzel kendini geliştirmisin bastaki yazdıklarım bölüm şefi başvurundan kalma sözlerdi ilerleme kaydetmişsin başarılar dilerim...

Valla senin sınavından geçtiysem ölsemde gam yemem :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping