29-07-2021 Saat: 17:53
(02-03-2021 Saat: 22:04)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tolga(Ares) en çok tartıştığım yetkiliydi ve üyeydi her zaman seviye ölçüsünde tabi arkadaştık hatta o zamanlar, wt kaan, jade, edward, jungi, online ve rayray93 benim temaları multi renklisini yapmışlardı.aloneboss hatta ben admin oldum zaman admin olması için öneride bulunmuştum ben yapılmıştım hafifte o sebepten takmıştı galiba :) Tabi arkaplandaki özel mesajları bilmiyordu.Buralardaysa okuyup haberi olsun :) Şuanlık aklıma gelenler bunlar aslında çok kişi var. Konuya cevap verenler dahil etmiyorum.
Edward eski nicki şimdi bilmiyorum onun iyi bir yönetici olacağını keşfeden iyi bir görev veren ilk bendim. Ondan küçük bahsedeyim.
Abdullah(Taarruz) bahsetmiyorum hemşerim kendisi. Onunla ilgili çok bir şeye gerek yok.
Bu arada buraya üye olanların arasında, Ares ilk 150 üye içinde olması gerekir.Benden önce üye olmuştu.
Ne yıllardı be ağlıyorum şu anda :'(
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.
TÜM KONULARIM
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.
Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM
Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt