Puhahaha bu ne?
Artık admin olmadığım için daha rahat yazıyorum....
İşte d10’nun özeti bu konu. Bu mesajlar....
Anlatmak istediğim buydu işte @admin ..
Şu konuyu gören ziyaretçi bu foruma neden üye olsun neden mesaj yazsın? Neden zaman ayırsın?
Şu çocuklar mesaj yazsa ne yazmasa ne yazmasa daha kârdayız :)
O gün şu mesaj varmışta hepsi banlıymış da falan filan. Gerekirse haftada 1 konu açılsın bir işe yarasın insanları çeksin.... Düzenli olsun marjinal bir görünüm kazansın forum. Şimdiki gibi insanlara sorduğunuzda hırsızların, dolandırıcaların, korsancıların, “veletlerin” yeri mi? demesin.
Zamanında çok söyledim bu adamlar temizlenmeli, dinleyen yok.
Son kez uyarıyorum bu hatadan dönün. Dönmezseniz bunun bedeli ağır olacak, oluyorda... Bu adamlar için kimleri küstürdüğünüzü unutmayın.
Yukarıdaki mesajlar gibi,
KeNDizE İYİ BaKIn
Artık admin olmadığım için daha rahat yazıyorum....
İşte d10’nun özeti bu konu. Bu mesajlar....
Anlatmak istediğim buydu işte @admin ..
Şu konuyu gören ziyaretçi bu foruma neden üye olsun neden mesaj yazsın? Neden zaman ayırsın?
Şu çocuklar mesaj yazsa ne yazmasa ne yazmasa daha kârdayız :)
O gün şu mesaj varmışta hepsi banlıymış da falan filan. Gerekirse haftada 1 konu açılsın bir işe yarasın insanları çeksin.... Düzenli olsun marjinal bir görünüm kazansın forum. Şimdiki gibi insanlara sorduğunuzda hırsızların, dolandırıcaların, korsancıların, “veletlerin” yeri mi? demesin.
Zamanında çok söyledim bu adamlar temizlenmeli, dinleyen yok.
Son kez uyarıyorum bu hatadan dönün. Dönmezseniz bunun bedeli ağır olacak, oluyorda... Bu adamlar için kimleri küstürdüğünüzü unutmayın.
Yukarıdaki mesajlar gibi,
KeNDizE İYİ BaKIn