Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek Logo Ve İkon Yarışması (Ücretli)
Merhabalar,
Bugün hem desteğe bir maskot/ikon belirleme, hemde forumda bir yarışma havası yaratmak için bu yarışmayı düzenliyorum. Bunu açılacak sosyal medya projelerinde ve sitede favcion ve logo olarak kullanacağız. @ASi

İstenilen;
- Logo ve çizilmiş bir ikon, alıntı olmayacaklar logo ile ikon'da ikon'uda siz çizeceksiniz yani.. Gerisi sizin hayal gücünüze kalmış..

Ödüller;
1.
--> 40TL
--> 1 haftalık gold üye rankı
--> İsterse (grafik paketi)

2.
--> 20 TL
--> 1 haftalık silver üye rankı
--> İsterse (grafik paketi)

3.
--> 3 günlük silver üye rankı
--> Grafik Paketi

- Katılma Şartları;
--> Sitemizde 1 hafta online süresi ve mesaj sayınız 200 üstü olmalıdır.
--> Katılımlar 5 Mayıs'a kadar devam edecektir.
--> Yorum olarak "katılmak istiyorum" & "katılıyorum" yazıp 20 Mayıs'a kadar tasarımları bana özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Ek olarak: Ücret ben tarafından karşılanacaktır, diğer admin ve yetkililerin bilgisine.

Katılanlar;
Escobar
Samet_pro
#Lykia
[TR]Flash
#JustWatch
NoThing2Lose
1
1
1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Bu Konudaki Yorumlar
Destek Logo Ve İkon Yarışması (Ücretli) - Yazar: Wenchernz - 07-04-2018 Saat: 16:33
RE: Destek Logo Ve İkon Yarışması (Ücretli) - Yazar: ASi - 07-04-2018 Saat: 16:50
RE: Destek Logo Ve İkon Yarışması (Ücret - Yazar: #Lykia - 07-04-2018 Saat: 23:36
RE: Destek Logo Ve İkon Yarışması (Ücret - Yazar: #Lykia - 10-05-2018 Saat: 17:10
RE: Destek Logo Ve İkon Yarışması (Ücret - Yazar: #Lykia - 22-05-2018 Saat: 20:00
RE: Destek Logo Ve İkon Yarışması (Ücret - Yazar: #Lykia - 23-05-2018 Saat: 10:39

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping