Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bitti]-Mr. Arcillius | Ar-ge ekibi başvuru konusudur.
Adınız & Soyadınız: (ALPER) Burak TAYHAN
Yaşınız: 15
Öğrenim Durumunuz: Lise 1
Yaşadığınız Yer: İstanbul
MyBB Bilginiz(yüzdelik olarak): %50 denilebilir belki.
Kodlama/Programlama Bilginiz(html,css,javascript,php,asp.net): html.
Plugin (MyBB) oluşturma bilginiz: fazla yok, ancak sizinle beraber öğreneceğime eminim.
Photoshop (Tasarım) Bilginiz: %30, yani bunu bu foruma kayıt olmadan önce düşünsem %90 falan derdim heralde. Yani çünki bu forumda o kadar muhteşem tasarımlar gördüm ki.
AR-GE bir forumda neleri değiştirmeli?:  Düzeni. genel bir düzen getirilmeli foruma yani artık. Kapsamlı bir bakıma alınmalı ve herşey yapılmalı.
AR-GE ekibinde yer almak istemenizin amacı nedir?: Forumda yetki sahibi olmaktan çok, bir ekipte bulunmak amacındayım, ekip çalışması yapmayı seviyorum. 
Kendinizi Anlatır mısınız?: Vatan söz konusuysa, Tankın önünde ezilmeyi göze alacak bir insan. Bir görevde bulunduğumda o görevi ciddiyetle yerine getiririm. Dahasını zaten tanıyanlar biliyor.
Eklemek İstedikleriniz: Daha öncedende başvuru yapmış idim, ama kabul edilmedim. Can çıkmadıkça umut kesilmez. İnşallah kabul edilirim.
Projenizi ARGE liderine özel mesaj yoluyla ilettiniz mi? (İletmediyseniz başvurudan itibaren 3 gün içerisinde iletin.): İlettim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Bu Konudaki Yorumlar
[Bitti]-Mr. Arcillius | Ar-ge ekibi başvuru konusudur. - Yazar: rodri - 25-03-2018 Saat: 16:58
RE: Mr. Arcillius | Ar-ge ekibi başvuru - Yazar: #Lykia - 25-03-2018 Saat: 19:33
RE: Mr. Arcillius | Ar-ge ekibi başvuru - Yazar: #Lykia - 26-03-2018 Saat: 18:11
RE: Mr. Arcillius | Ar-ge ekibi başvuru - Yazar: #Lykia - 27-03-2018 Saat: 00:49
RE: Mr. Arcillius | Ar-ge ekibi başvuru - Yazar: #Lykia - 27-03-2018 Saat: 09:14
RE: Mr. Arcillius | Ar-ge ekibi başvuru - Yazar: #Lykia - 27-03-2018 Saat: 09:56

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 17 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping