10-03-2018 Saat: 21:31
(10-03-2018 Saat: 21:27)Ripbyrustavi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(10-03-2018 Saat: 21:24)ByGold Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(10-03-2018 Saat: 21:03)bigbangx Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle konu yeri yanlış ise moderatörlerden özür diliyorum, en uygun yeri burası olarak gördüm.Belki İsine Yarayabilir!
Yakın zamanda yeni bir projeye başlayacağım, diğer siteler gibi yumurta ve süt üretip gerçek para kazanmalı bir sistem değilbenim düşündüğüm daha farklı bir proje.
Domain ve Hosting hazır, ama bana bir çiftlik scripti lazım. Eğer elinde çiftlik scripti olan varsa bana Pm yolu ile ulaşabilir mi? Eğer ücretsiz script veren olursa o kişiyi projeme dahil edebilirim. Veya elinde ucuza (20-30 Tl) script olan varsa satında alabilirim.
Dediğim gibi eğer elinde olupta bana ücretsiz verebilecek olan varsa o kişiyi hiçbir ücret almadan projeme dahil edebilirim.
Çiftlik scripti olan arkadaşlardan Pm bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
link düzenlendi-ripbyrustavi
@bigbangx
Verdiğiniz linkteki script hala satılmaktadır. Warez link paylaşımı yapmayalım.
Ayrıca böyle siteler dolandırıcı oluyor diyebiliyorum en son çiftlik bank yakalanmıştı.
Hmm Bilmiuordum Teşekkürler