Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hakettiğini Düşündüğü Halde Hala Yetkili Olamayanlar Var Mı?
(16-02-2018 Saat: 19:37)leojely Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-02-2018 Saat: 19:14)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle Selam,
Hepinize teşekkür ederim, sizlerde iyi bir izlenim yarattığıma sevindim.
Ben rekabet ve kriz ortamlarından zevk alırım bunu beni tanıyan kişiler bilir. Yani ben kışkırtılınca küfretmem, hakaret etmem.
Yöneticilik vasfım olduğunu kabul etmen güzel fakat beni ne kadar tanıdın ki göğe çıktığımı düşündün?
Mevcutta 2 aktif 2 pasif 4 web projem var. Ayrıca burada her gün 10TL sistemine geliştirme sunmaya çalışıyorum. Arka planı göremiyorsan, hakkımda konuşma. Benim rütbem seni germesin yani anlıyor musun? Sen okuluna, derslerine bak kafanı bana yorarsan çok yorulursun Mert. Adama demezler mi sen ne yaptın ki ne özelliği soruyorsun? Kal sağlıcakla.

Seni o yetkiye getiren sence yaptığın işler miydi ? Yoksa şuan küs olduğun diğer arkadaş sayesinde mi döndün buraya ? Eskiden seni iyi biri bilirdim fakat şuan iyi olman veya senin hakkında birşey bilmem hiçbirşeyi değiştirmez. Projelerinin olması seni lider yapmaya yeter mi ? Benim 10 15 projem var sırf 5 6 tanesi aktif. Ben hala soruyorum bu Ar-Ge ekibi ne işe yarıyor diye. Cidden bu arge ekibi foruma ne katıyor veya sisteme ? Bizim önerilerimiz uygulanıyor onun dışında hiçbirşey görmedim ben. Forum oluşturma sayfası, index sayfası, öneri ve fikirler siz hariç herkesten çıkıyor. Bunları bir konuda belirtirsek gözden düşüyoruz güya. Kimsenin gözünde olmaya ihtiyacım yok. Bu adam seni ne kadar tanımalı ki ? Tanınman ne kadar önemli ? Ne iş yaptında seni tanıyalım ? 2 projen var ikiside çöp, proje denilebilir mi onlara ? Ya arkadaş forum aktifleşsin diye adam çağırıyolar adamlar forumu ego yüceltme yeri olarak görmeye başlıyor. Kimsenin ihtiyacı yok sizin gibilere. Varlığınız ne ki yokluğunuz ne olsun ? Çöplüğüne dön derler ya.. Sen bence geldiğin yere geri dön; sen veya senin gibilere bu forumda yer olmamalı. Gerekirse 10 ekibin görevini üstlenir bu siteyi ayakta tutmayı başarırım. Senden 5 10 tane birleşse 1 tane Quexa etmez. Ne hakla o kişiyle aynı rütbeyi paylaşasın ki ?

Aferin sana. Siteme gel ben de sana bir renk vereyim biraz da benim avukatlığımı yap olur mu?
Senin kısır döngün:
Arge ne işe yarıyor de, argeye başvur, reddedil, arge ne işe yarıyor de.
Şimdi sana daha komiğini söyleyeyim, konuyu kilitliyor yorumun hakkında işlem başlatıyorum. Bu konuşma tarzıyla bir adım ileri gidemezsin.
Kilitlendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Hakettiğini Düşündüğü Halde Hala Yetkili Olamayanlar Var Mı? - Yazar: ASi - 16-02-2018 Saat: 19:42

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping