(16-02-2018 Saat: 17:01)ErdemGün Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(16-02-2018 Saat: 16:14)Antares Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(15-02-2018 Saat: 01:20)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim şahsi yorumum : ASi'nin daha fazla ve daha yüksek yerlere gelebileceğini ve hak ettiğini düşünüyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama forumun geneline anket sunsak bile asi'nin bir üst yetkiye geçmesi daha iyi olabilir forum açısından sadece bir yorum yaptım. Diğer arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Bu adamı niye bu kadar göğe çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Özelliği nedir?
Bir Aralar Ortağın olduğu insanı şimdi neden çıkartıyorsunuz diyorsun ? @Antares
Neden ki bunu dememdeki tuhaflık nedir? Fikirlerim değişemez mi? Eskiden gördüğüm kadarıyla tek sahip olduğu şey yöneticilik yeteneği. Bu forumda yetkili olmak için sadece bu mu gerekiyor? Duyar kasıyor diye admin mi olması gerek?
(16-02-2018 Saat: 16:52)Türkçü Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Peki bu onu admin yapmaya yeter mi?(16-02-2018 Saat: 16:14)Antares Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(15-02-2018 Saat: 01:20)Anakin Skywalker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim şahsi yorumum : ASi'nin daha fazla ve daha yüksek yerlere gelebileceğini ve hak ettiğini düşünüyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama forumun geneline anket sunsak bile asi'nin bir üst yetkiye geçmesi daha iyi olabilir forum açısından sadece bir yorum yaptım. Diğer arkadaşlara yardımlarından dolayı teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Bu adamı niye bu kadar göğe çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Özelliği nedir?
Samimi ve iyi birisi.