04-10-2017 Saat: 18:39
(04-10-2017 Saat: 18:35)Orion Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(04-10-2017 Saat: 17:53)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adam liderlik konusu açmış başarılar diyip geçin işte. Ayrıca bir yetkiden daha üst bir yetkiye geçilebilir ne var bunda ? Uygun görülüyorsa geçer. Adam başvurunca direk lider olacak diye bir şey mi var ?
*- Rayray lütfen cevap verme, teşekkürler.
Adama bak ya benim cevap hakkımı elimden almaya çalışıyor. Başarılar diyip geçinmiş. O başarılar kelimesinin bir anlamı yok. Gerçekleri söyleyince de suçlu biz oluyoruz, doğru ya gerçekler acıtır her zaman. Biz ( @Albırt Enişten @rayray93 ve ben) burada sizin gibi maske takıp dolaşmıyoruz. Biz maskeyi yüzümüzden düşürdük. Siz o aptal maskenizi takmaya devam edin. Yetkisini kullanırmışmış.
Foruma girmeyeli bayağı oldu eee bunun ne alakası var şimdi konuyla? Adamın liderliğini sorgulamak sana mı kaldı forumun adminine mi? Adminin yapacağı işi sen mi yapmaya çalışıyorsun? Burada herkesin bir mertebesi var ve herkes o mertebeyi aşmaya çalışıyor. Ben olduğum mertebede duruyorum ben bir üyeyim hakaret etmeden yorum atmaya ve tartışma çıkarmaya hakkım var. Tartışma olmadan forum denen şeyin anlamı mı kalır? Siz tartışmayı birbirine fikir aktarmayı kavga etmek olarak görüyorsunuz. Ve karşıdakinin fikirlerini de hiçbir zaman kendinize almayıp bağnazca davranıp kendi görüşlerinizle saldırıyorsunuz. Burada böyle hakaret etmemin sebebi bu.
Var mı yorumum tartışma çıkarıyor. Çıkarmasın mı? Forum ne için var? Forumların amacı ne? Tartışmak değil mi? Herkes mutlu mutlu aheuauhaeuae modunda başarılar... yazıp geçsin mi? Forum bu mu? Bizim farkımız bunları yapmamamız.
Dikkat çekmeye çalışıyormuşum :D Çalıştığım falan yok dikkatinizi de çekiyorum ayrıca kişilik yapım böyle benim. 21 yaşında olup okumayıp bu sitede lider verin diye gezen bir loser olan da ben değilim.
"Yönetici listesinde lider olarak gözüküpte foruma en son 15-08-2017 de girmiş birisimi lider?" evet lider. L34DRi, OnLiNe? Hatırlamanı isterim.
Tabii tartışma forumlarına alalım sizi o zaman maalesef burası mybb destek forumu. Gibi,gibi..
Kod:
http://www.turkish-media.com/forum/