Ad & Soyad : Mert Balcı
Okul:Açık Lise Son
html bilgisi:Yüksek
css bilgisi:Orta
php programlama bilgisi:Çok Düşük
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : privatetanitim.10tl.net
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz:privatetanitim.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 8
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Henüz Yok !
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Kategorileri canlandırmayı çok severim boş bölümleri doldurmayı ve sevdirmeye bayılırım yeni şeyler getirerekden forumu canlandırırım(forum oyunları vb.)
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Herkes tarafından sevilirim neşeli bir insanım başkasını üzmekden nefret ederim.Araştırmacıyım.Muhabbet etmeyi severim.
İlgileriniz İçin Çok Teşekkürler.
Çevrimiçi Olarak Geçirilen Zaman:5 Gün, 16 Saat, 55 Dakika
Not: Arkadaşlar Kayıt Olduğum zamana bakıldığında Günün büyük çoğunluğunu Destek forumda geçirdiğim belli oluyor.
Okul:Açık Lise Son
html bilgisi:Yüksek
css bilgisi:Orta
php programlama bilgisi:Çok Düşük
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : privatetanitim.10tl.net
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz:privatetanitim.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 8
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:Henüz Yok !
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?:Kategorileri canlandırmayı çok severim boş bölümleri doldurmayı ve sevdirmeye bayılırım yeni şeyler getirerekden forumu canlandırırım(forum oyunları vb.)
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz:Herkes tarafından sevilirim neşeli bir insanım başkasını üzmekden nefret ederim.Araştırmacıyım.Muhabbet etmeyi severim.
İlgileriniz İçin Çok Teşekkürler.
Çevrimiçi Olarak Geçirilen Zaman:5 Gün, 16 Saat, 55 Dakika
Not: Arkadaşlar Kayıt Olduğum zamana bakıldığında Günün büyük çoğunluğunu Destek forumda geçirdiğim belli oluyor.