27-01-2016 Saat: 13:30
(27-01-2016 Saat: 13:28)admin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(10-01-2016 Saat: 23:18)#Gokss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(10-01-2016 Saat: 23:14)Jackson Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şuan zaten iyi bir rütbedesin neden istiyorsun ki ? (sadece merak)
bu arada başarılar.
Amaç sadece iyi bir rutbede mi olmak?
İyi rutbede olanlar daha üstünü, daha iyi yapabileceği bir işi isteyemez mi ?
Bos yorum atmayın..
Bu yazdıklarım da asıl konu ile ilgili olacak biraz:
Ben burda @#Gokss un yorumuna biraz katılıyorum. Denetleme ekibi, zaten admin-genel şeften sonra en yetkili rütbe. buradayken tema istemek biraz garip.
İkisini birden yapabilir misin bilmiyorum, ancak şuanda senin birincil işin müfettişlik'di.
Ayrıca:
"Bos yorum atmayın.." demişsin: niye böyle insanları küçümsüyorsun, azarlıyorsun anlamıyorum. Bir görevliye yakıştıramıyorum. hemen her yorum değerlidir. kendinin böyle azarlanmasından memnun olur musun ? muhtemelen benim bu yorumumdan bile rahatsız olacaksın, kaldıki bir de bu şekilde azarlasam, yani " boş boş konuşma" desem ? olur mu ?
@Corleone "Gerekli uyarı puanlarının verilmesine itina ile dikkat edeceğim." Bu ne ? tehdit mi ? @Taarruz buraları inceleyelim...
Hocam boş yorumdan kasıt yorum atmak için yorum atmadır, onu kastettim.. Haklısınız..
@admin
vov.