(24-12-2015 Saat: 20:59)Enes Bayraktar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: eğer bu düşünce ile devam ederseniz 10tr.net düşüşe devam edecek insanlar zaten forumlardan bıkmış sadece 10tr.net'e özel güzel başarılı temalar olursa onları çekicek olur tabiki ayriyetten o zaman lidere kadar çalış sonra yat yani cumhurbaşkanı ol yat demekle aynı şey bu eğer bu mantikla giderseniz siteniz yakında 50-hit ila 100 hite kadar düşüşe uğruyacaktır bence ben sadece gündemi takip etmek için giren kişilerdenim forumuda sevmem şahsen yani büyüyen birşey degildir herneyse bence ekip lideri daha çok çalışmalı ve alt rütbedekilere örnek olmalıdır aynı zamanda tasarımlarıylada dikkat çekmelidir siz tema yapım ekibi ile coder ekibini ayırmıssınız sanırsam çok saçma bence neyse iyi günler başarılar.
yazdıklarıma baktın mı hiç? evet veya hayır olarak cevap verebilir misin?
edit: hiç bekleyecek durumda değilim şu anda yazıyorum. Keşke bakmak yerine okusaydın.
Anlamayanlar için açıklıyorum.
Alıntı:Bunu her yıl minimum 10 adet tema çıkartarak 3 yılda 45 adet tema yapan birisi olarak söylüyorum. Tema görevlisinin işi tema convert etmek.
Coder diye bir rütbe var ve ben bu rütbenin belirli bir görevi yok. Ben sadece tema yapması için eğer gerekirse o yetkiliye gidilir dedim. Kimseyi tema yapmaya zorlayacak itecek bir yetki yok.
O kadar uğraş verildi ve o uğraşların hiçbiri aslında sorun değildi, Gerçek sorun temaydı. Allahım ne kadar salağım, insanların forumları google'ın warez içerikten dolayı 10tr'yi engellemesinden dolayı 10tr forumlarının google'da aramalarda çıkmayışından forumlar gelişmiyor değildi, sorun temaydı! Sadece tema! @Enes_Bayraktar bence zekanı başka yerlere kullanmalısın.
Alıntı:T.E. Liderinin ekip yönetecek olması var.
Bu zaten lider olana kadar yan gelip yatma olayını kapatıyor. Aksine liderlikte daha çok çalışılır. Daha çok sorumluluk bulunur.
Alıntı:Fazla tema çevirisi için kendini yırtması gerekmiyor.
Yapmak zorunda, ama yapmaktan önce yaptırmak zorunda.
Alıntı:Sunucu yönetimindede bu vardır. 8 Level admin rütbesi var. 8 olan kişi inzivaya çekilir. 7. rütbede olandan sorumludur her şey. 8 Sadece kontrol eder.
Sunucu sistemini buraya benzetmedim, Buradaki sistemi sunucu sistemine benzettim. 7 Level admin öyle çalışır ki, 8'in yapacağı koskoca 100-200 kişinin yönetimi 7'ninkinin yanında inziva gibi kalır. Tabi ekip yönetiminden haberiniz varmış gibi konuştum, ben aptalım kusura bakmayın.
edit2: Bütün foruma tavsiye, bilmiyorsanız fikir belirtin. Bilmiyor olmanız düşünememenize yol açar. Düşünemezseniz fikir beyan ettiğinizi sandığında kin kusmuş olursunuz. Haydi kolay gelsin.