20-06-2015 Saat: 15:35
Adınız & Soyadınız:Batuhan Adıgüzel
Yaşınız:17
Eğitim Durumunuz:11.Sınıf
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe:Kodlayıcı Ekibi Lideri
Üyelik Tarihiniz:10-04-2013
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler:Grafiker Adaylığı-Grafiker-Tema Sorumlusu-Coder
MyBB Bilgi Seviyeniz:%85
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz:CSS-HTML-Javascript-PHP
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız:Batuhan-İndex V1 Sanal Telefon Kodlaması Yana Kayan Duyuru Kodu Batuhann Premium Theme Bilgilendirme Kutusu Plugin V.1.0 Aeson Theme Batuhann Menü V3 Buton Denemesi Batuhann Siyah Menü
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?:Kendimi bu rütbede uygun görüyorum.
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?:Temasını,Kurallarını
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?:Bir işi hemen bitirmek isterim.
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?:24 Saat olabilir fakat her insana göre değişebilir.
Yaşınız:17
Eğitim Durumunuz:11.Sınıf
Lideri Olmak İstediğiniz Rütbe:Kodlayıcı Ekibi Lideri
Üyelik Tarihiniz:10-04-2013
Bu Konuma Kadar Aldığınız Rütbeler:Grafiker Adaylığı-Grafiker-Tema Sorumlusu-Coder
MyBB Bilgi Seviyeniz:%85
Programlama ve Kodlama Bilgileriniz:CSS-HTML-Javascript-PHP
Kendinize ait programlamanız yada kodlamanız:Batuhan-İndex V1 Sanal Telefon Kodlaması Yana Kayan Duyuru Kodu Batuhann Premium Theme Bilgilendirme Kutusu Plugin V.1.0 Aeson Theme Batuhann Menü V3 Buton Denemesi Batuhann Siyah Menü
Neden Bu Rütbeyi İstiyorsunuz?:Kendimi bu rütbede uygun görüyorum.
Destek Forumunun Sahibi Olsaydınız Hangi 3 Şeyi Değiştirirdiniz?:Temasını,Kurallarını
Kendinize Ait En Beğenmediğiniz Özelliğiniz?:Bir işi hemen bitirmek isterim.
Normal Bir İnsan Açlığa Maksimum Olarak Ne Kadar Dayanabilir?:24 Saat olabilir fakat her insana göre değişebilir.