Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl.net Devri Benim İcin Bitmistir Maddeler Halinde Nedenleri
Evet arkadaşlar 10tl.net devri bitmiştir benim için daha öğrenecek çok işlerim vardı ama son zamanlarda forumda yaşananlar yüzünden bırakma kararı aldim .

10tl.net'in artık bir revizyona gitmesi şart yeni heyecanlar gelmesi sart yeni yetkililer pasiflesti her konuyu kapatmaya çalışır oldular bir konu lehlerine açıldığı zaman kapatmaya çalışıyorlar tabi tüm yetkililer boyle değil sadece 1 kişi oda kendisini biliyordur(Asi)

Gelelim online sayısına eskiden boyle değildi bu forum belki bazılarımız şöyle diyebilir millet yeterince öğrendi mybb yi sonra ayrıldı peki yeni gelenler daha doğrusu gelemeye çalışanlar 1 gün sonra uçup gidiyorlar önceden tema paylaşımları çok olurdu simdi nerdeyse yok.

Gelelim tekrardan yetkililere tema buldum mybb sitelerinde 2-3 yetkiliye o.m aracığıyla linki attım sitenin uyarlasinlar diye fakat profillerinde çevrim içi yazdigi halde cevap yok .

Peki neden yok?

Tanınmış ''üye'' değiliz ya o yüzden bir yetkiliden çaktırmadan gelen kutusunun resmini cekebilirmisin dedim kendisinin cekti yolladı bana baktım o kadar yetkili ile konuşmuş ve yetkili cevap da vermiş bize yine tık yok

Arkadaşlar bu forumun yöneticileri duyarlı fakat yetkilileri artik paslanmıs artik bu foruma yeni heyecanlar lazim yoksa bir ihtiyar gibi yavaş gider ama yinede olduğu yerde sayar
Bu yüzden benim gibi gidenler daha çok olur

Benim hakkım var ise helal olsun lütfen sizde hakkınızı helal ediniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Bu Konudaki Yorumlar
10tl.net Devri Benim İcin Bitmistir Maddeler Halinde Nedenleri - Yazar: fuat97 - 14-07-2014 Saat: 17:26

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping