12-07-2014 Saat: 19:14
(12-07-2014 Saat: 19:11)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Tamam sen Haklısın Ne Diyim Ayrıca Bora Felan ? İyi hoşken Bora Hocam bora Abi Kötüyken bora sana noluyor(12-07-2014 Saat: 19:07)Harden™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Bir dost kimseyide yarı yolda bırakmaz Bora.Olayın hepsini değilde çoğunu biliyorum.Gelip bağırır çağırırken dost'u bilmiyordunuz da şimdi mi dost kelimesini biliyorsunuz Bora.Kaan abiyi hayal kırıklığına uğrattınız.Şimdide gelip haklı gibi yine konuşuyorsunuz ayıp be ayıp.Hiç bir dost dostunu şikayet etmez.(12-07-2014 Saat: 19:05)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(12-07-2014 Saat: 19:01)Harden™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cem Sana %100 katılıyorum , ama o gunler artık geçti özür diledim Cevap Gelmedi Abi Zanettim . Artık Asipatron diye birini ben tanımıyorum Bir forum için bunları yaptıya
o kadar gelip bağırıp çağırdıktan sonra.Son pişmanlık fayda etmez Bora.Bir forum dediğin kişi o foruma her şeyini verdi.O forumda büyük emekleri var büyük projeleri vardı.Sağ olsunlar bazı kişiler onu yalnız yolda bıraktı ve o projeside suya düştü.(Eğer ters bir şey yazmışsam özür dilerim.Söz konusu abimse gözüm bir şeyi görmüyor)
Sen bizim özel konuştuklarımızı bilmeden mi sölüyorsun bunları Forumda Herkezi Ayrı Severdi Bu kişi tamam foruma herşeyi vermiş olabilir fakat 2 yıllık dostuk basit bir forumdan değersiz olduğunu düşünmüyorum.