12-07-2014 Saat: 18:13
(12-07-2014 Saat: 18:07)DarKRooM Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Berkay güvendim güvenm boşa çıktı demek yanlış bende oradaydım gelip erkeklenip İstifa ediyorum bir daha bu foruma gelmiyeceğim diyen kimdi ? sormak istiyorum.Sıra gelelim Cem'e Cem sende foruma gelip demedin mi İstifa ediyorum.Çıkıp gittikden sonra neden gelip hala diyorsun konu açacam.Onu istifa etmeden önce düşünseydin.Kaan abi kızdı.Neden kızdı çünkü siz Kaan abiyi yarı yolda bıraktınız.Bu kişide(Kaan abi) yarı yolda bırakıldığını anladı ve gerekeni yaptı.(Arkadaşlar kusura bakmayın söz konusu abim oldu mu ? Sinirlerim atıyor.)
Ben yarı yolda felan bırakmadım, gine birkaç dava aldık, ailemle ilgili sizleride sıkmak istemezdim, konu açmayacaktım siz yetkimi alacaktınız zaten ben yük olmayıp istifa ettim. Güven konusuna gelince, ben başka birşey dedim özel olarak konuşmuştuk ben sponsorluk etmek istedim ayrı bir domainle, kaan abi ise kabul etmedi neyse dedim geçtim, sonrasında bir küçük tartışma yaşadık gine, belki hatırlar haxxball ile ilgili o yüzden gitti güvenim bir oyun için bize kızıyorsa daha neler için kızar?