08-07-2014 Saat: 23:34
(08-07-2014 Saat: 23:29)Harden™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:[1]='Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.'Alıntıdır.
[2]='Başarının sırrını bilmiyorum ama başarızılığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.'
[3]='Bir araya gelmek bir başlangıçtır, beraberliği sürdürmek bir ilerleme. Beraber çalışmaksa gerçek başarıdır.'
[4]='Akıllı adamlar söyleyecek sözleri olduğu için, aptallar illa konuşmak zorunda oldukları için konuşurlar.'
[5]='İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer.'
[6]='Oyun bittiğinde Şah ve piyon aynı kutuya girer.'
[7]='Politika politikacılara bırakılmayacak kadar önemli bir konudur.'
[8]='Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.'
[9]='Tecrübe çok acımasız bir öğretmen; önce sınavı yapıyor, dersi sonra öğretiyor.'
[10]='Teknoloji sayesinde insanlar, teknolojinin kendisi hariç her şeyi kontrol edebilecek güce sahip oldular.'
tips[11]='Erkek çocuk ile babası arasındaki tek fark oyuncaklarının fiyatıdır.'
tips[12]='İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır: kendisi.'
tips[13]='Bu dünyaya istediğimiz gibi gelmedik, bu dünyadan istediğimiz gibi gidemeyiz.'
[14]='Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez.'
[15]='Okul hayatımın eğitimime karışmasına izin vermedim.'
[16]='Güzellik fazlalıktan arınmışlıktır.'
[17]='Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.'
[18]='Geçici bir güven uğruna temel özgürlüklerinden vazgeçenler, ne özgürlüğü hak ederler ne de güveni.'
[19]='Ne kadar çok insan, ne kadar az insaniyet var.'
[20]='Gelecek, bugünden ona hazırlananlara aittir.'
[21]='Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin; basit bir adamı dost edinmek isterseniz methedin.'
[22]='Bilgili bir ahmak, cahil bir ahmaktan daha çok ahmaktır.'
[23]='Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz.'
[24]='Dünyanın en güç işi bir şeyin nasıl yapılacağını bilirken, başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir.'
[25]='Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır.'
[26]='Bir insanın hayatının ikinci yarısı, ilk yarıda kazanılan alışkanlıkların sürdürülmesinden ibarettir.'
[27]='Demokrasi, hakettiğimizden daha iyi yönetilmeyeceğimizi garanti eden bir sistemdir.'
[28]='İyi kararlar tecrübeden kaynaklanır, tecrübeler ise kötü kararlardan.'
[29]='Uzman, dar bir alanda yapılabilecek tüm hataları yapmış kişiye denir.'
[30]='Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenince, diğerleri de yanlış gider.'
Doem themedeki sözleri istemiyorum :D