29-05-2014 Saat: 20:33
(29-05-2014 Saat: 20:20)Cem GÖKÇE Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-05-2014 Saat: 20:10)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-05-2014 Saat: 20:07)Cem GÖKÇE Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-05-2014 Saat: 20:04)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(29-05-2014 Saat: 19:56)Cem GÖKÇE Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sende beni kışkırtmayı bırak, yetkili olamasam bile biryerlerine kına yakarsın canım kardeşim benim, yetkili olamassam zaten bunun sebebi ' SENSIN '
Hatalarını delilleriyle anlattım. Bundan rahatsız oluyorsun da böyle ağır laflar savuruyorsun. "Kışkırtma" lafına sığınmış ne yorum yapsam kışkırtma diyorsun. Böyle yetkili olamazsın.
Bak benim İman kardeşim, beni bu sözleri söylemek için kışkırtan sensin, bi baksana millet düzgünce yorum atmış ben ne yapmışım düzgünce ' Teşekkür ederim. ' diye yorum atmışım ama senin yorumun yok hatalarını sayarım yok söyle yok böyle olamassın böyle yetkili olamassın hatalar rahatsız ağır sözler diye saçmalıyorsun, birazcık insan olsan böyle laflar etmessin sende başarılar der geçersin.
Hatalarını yoksayıp başarılar demek insanlık oluyor, yoksaymamak insanlık olmuyor. Senin anlayışın bu.
Gel katili ülkeye Cumhurbaşkanı yapalım. İnsanlık budur.
Hmm anlıyorum seni, senin hatan o kadar çoktiki yetkini aldılar dimi ?
Ozaman konuşmayacaksın, hatalı biri hatalı birini nasıl uyarabilir ?
"İstediğim gibi konuşurum çocuk !" Bu laf senin hoşuna gider mi ? Giderse sende bir tuhaflık var demektir. Yetki almak istiyorsan kendini toparla. Benim alınan yetkime burnunu sokma.