21-09-2013 Saat: 17:17
(21-09-2013 Saat: 17:15)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(21-09-2013 Saat: 17:14)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(21-09-2013 Saat: 17:13)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(21-09-2013 Saat: 17:10)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Başarılarda sende bi rütbede dursan :) yanlış anlama
Ne demek istediğini çok fazla anlayamadım, ben zaten ilk başta grafiker olarak başladım, sonra tema uploader adayı oldum, sonra Teama uploader, sonra forumu bıraktım, şimdide tekrar Tema Uploaderim, her rütbeyi tatmış birisi değilim yani. :) Üstelik adaylıkta da uzun süre durmuş birisiyim. :) Teşekkürler..
İşte seni kıskanıyorum :D
Öncelikle teşekkür ederim, ama gayret olduktan sonra Admin Adayı bile olunabilir, ben bunu aşıladım sanırım bu sayade buradayım. :)
(21-09-2013 Saat: 17:14)HardDrinker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar kardeşim umarım olursun.
Umarım. :))
Okadar çok gayret ediyorumki :) grefiker olmak için ama şuanlık TaaRRuz Adminimiz Şuanki kadro iyi Şuanlık Kişiye Gerek Yok dedi bana bugün :) Yani Çok Beklerim Daha
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●