Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktif Üyelik Başvurum
Adınız & Soyadınız: Baran AY
Yaşınız: 16
Şehriniz: istanbul
10TR.NET'i Nereden Buldunuz?: Kodlanma öğrenmeye başladığımda hazır scriptleri öğrenmem için RiBiRudan önerdiler.
İlk Üyeliğiniz Mi yoksa Multi Misiniz?: İlk
Eğer Multi Hesapsa Neden Geri Dönmek İstiyorsunuz: -
Neden Normal Üye Olmak İstiyorsunuz?: Kendimi yükseltmeye başlayacağım..
Neden Üyeliğinizi Normal Üyeliğe Yükseltmeliyiz?: Foruma katkım var ve devamlı üyeyim
Buraya En Az 5 Cümleden Oluşan Kendinizi Tanıtan Bir Metin Yazar Mısınız?: Eğlenceli bir kişiliğe sahibim,şahsıma laf edilmediği sürece herkes gelsin canımı yesin.Kaykay sürmeyi severim pek sık evden çıkmam çoğunlukla kodlama yaparım müzik dinlerim.Bir müziği beğendiysem arka arkaya dinlerim.Dersleri pek sevmem özelliklede sadece anlatmaya odaklı olanları.Matematiği severim notlarımda hep yüksektir zaten :).
10TR.NET'e İlk Üye Olma Amacınız Nedir?: Yardım almak
10TR.NET'te Size Referans(Kefil) Olabilecek Tanıdıklarınız: Dream41
10TR.NET Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?: Çok yararlı bir platform işe yarar bir platform :)
Onaylandığı Zaman Bilgi Verebileceğimiz E-POSTA Adresiniz: hakikiayiniz@hotmail.com
Açıklamalarınız (Belirtmek İstedikleriniz): Eğer onaylanırsa grafikerliğe başvuracağım alımlar bitmeden onaylanırsa memnun olurum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şu an normal üye olarak gözüküyorsunuz zaten. Aktif üye kapsamındasınız sanırsam.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şuan aktif üyesin zaten
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
(22-11-2015 Saat: 14:28)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu an normal üye olarak gözüküyorsunuz zaten. Aktif üye kapsamındasınız sanırsam.

@rayray93 bilemiyorum ama sana birşey soracağım mesela bende konu altında yorum yazma yeri çıkmıyor yorum yaz butonuna basınca yazabiliyorum bu normal mi ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-11-2015 Saat: 21:19)LegendKinq21 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-11-2015 Saat: 14:28)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şu an normal üye olarak gözüküyorsunuz zaten. Aktif üye kapsamındasınız sanırsam.

@rayray93 bilemiyorum ama sana birşey soracağım mesela bende konu altında yorum yazma yeri çıkmıyor yorum yaz butonuna basınca yazabiliyorum bu normal mi ?

http://destek.10tl.net/usercp.php?action=options

Buradan Konu Gösterim Ayarları kısmına bak "Hızlı Cevap" ile ilgili olan seçenek kapalıdır. Tiki işaretle.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping