Yorum Sayısı: 5,262
Konu Sayısı: 400
Rep Puanı:
131
Teşekkürler: 98
175 mesaj içinde 904 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
mehmetext
SanalPara (SP): 6,693 SP
Bu olayın aklımdan öyle kolay çıkacağına kesinlikle inanmıyorum.
Her "anne lütfen ölme" deyişini hatırladığımda kendi dertlerimin bir bok olmadığını anlıyorum.
O şerefsiz caninin de en ağır suçları almasını temenni ediyorum.
Annesi ne yapılırsa yapılsın geri getirilemez...
Kızı ne yapılırsa yapılsın 10 yaşında annesini öyle gördüğü için psikolojisi düzelmez...
Ne olur o cani de ne yapılırsa yapılsın kurtulamasın, bir saniye bile yaşayamasın!
React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
Yorum Sayısı: 10,044
Konu Sayısı: 1,272
Rep Puanı:
399
Teşekkürler: 477
524 mesaj içinde 1926 teşekkür verildi.
Wenchernz
SanalPara (SP): 195 SP
Videoyu izlediğime bin pişman oldum.
Hala kulaklarımda o kızımızın annesine seslenişi var. Allah kahretsin. Annenin o ' Ölmek istemiyorum' deyişi kulaklarımda çınlıyor... Devletimiz o kardeşimize sahip çıkmalı.. Hepimiz sahip çıkmalıyız...
Yorum Sayısı: 11,534
Konu Sayısı: 641
Rep Puanı:
522
Teşekkürler: 7
129 mesaj içinde 934 teşekkür verildi.
#Power
SanalPara (SP): 1,301 SP
böyle dertleri dünyada el kadar insan yaşıyor merak etme. seninki de dert.
Yorum Sayısı: 4,613
Konu Sayısı: 335
Rep Puanı:
638
Teşekkürler: 64
121 mesaj içinde 559 teşekkür verildi.
ASi
SanalPara (SP): 9 SP
23 Ağustos Cuma, artık görmekten sıkıldığımız, defalarca kez lanetlediğimiz ama yargı birimlerimizin bir türlü önünü kesemediği, caydırıcı kanunlar getiremediği bir vahşete daha şahit olduk. Ve bu sefer acıyı yaşayanlardan biri daha 10 yaşında hayalleri, umutları olan masum bir kız.
Doğumundan beri babası bildiği, sözüne inandığı, elini tuttuğu, beraber parka gittiği "şahıs" tarafından lokantada yemek yerken annesinin boğazı kesilerek ALÇAKÇA öldürülüyor. Annesinin boğazından kanlar süzülüyor, elinden bir şey gelmiyor, gelemiyor. Nasıl gelebilir ki? Daha 10 yaşında...
Yine yeniden yaşadık bizler, şahit olduk olanlara yine Münevver Karabulut'larımız Özgecan Aslan'larımızdan sonra. Hiç ders almamış şekilde.
Bugün bir kızımızın daha psikolojisi bozuldu, kalbi kırıldı, hayalleri yıkıldı ; bugün bir ülkenin, bugün bir milletin adalete olan inancı yine yeniden tükendi. Şüphesiz o masum kız annesini her hatırladığında son anları gelecek gözleri önüne.
O günahsız kızın "Anne lütfen ölme" feryadına "Ölmek istemiyorum" diye haykırdı annesi, bir cani tarafından son verilen yaşamında son nefeslerini tüketirken. Bugün Emine Bulut ile beraber bizler de öldük ve yarın yine ölmeyeceğimizin garantisi yok. Biliyorum bugün sosyal medyada çokça konuşuldu ama lütfen artık susmayalım, elimizin ulaştığı, fikrimizin geçtiği her yerde dile getirelim ki bu son olsun. #EmineBulutİçinAdalet olsun!
Yorum Sayısı: 3,621
Konu Sayısı: 431
Rep Puanı:
80
Teşekkürler: 47
84 mesaj içinde 750 teşekkür verildi.
leojely
SanalPara (SP): 147 SP
kasıtsız öldürmeden 14 yıl alır.