21-04-2018 Saat: 20:33
slm arkadaşlar bütün görevli arkadaş baksın forumda üyelerden kastı ne olduğunu bilmiyorum görevliyim diye herkese üstüne suç atma pesinde olan AperioN Yeni üye olan arkadaşlara iftra atarak banlıyor üzaklaştırıyor girsede takip edim banlıyor ip ban atıyor sonra multi üye diye yazıyor sen banladığın üyeye süreli ban atıtıktan sonra kaç ay ban atıyorsun cok yanlış ban atan 1 gün veya uyarı banı atar [b]AperioN üye arkadaş üyelerle fazla uraşmasın girmemesi için forum yararı deil zarar cok olur 10tl.net hizmeti yapan bu forum sitesi insanlara falı yardımı olaları için kuruldu 2012 den beri bu takip ederim ve en eski üyesiyim yeni üyeler tanımaz cok anılar gecti Aperion eski hesabımı geri açsın gireyim acmasan üyelik acıyoruz sonra multi diyorsunuz. bu forumda sadece tanıdık üyeler olsun yabancı üyelere girmemesi üyeleri engeliyorsunuz cok yanlış Gurub kuruyorsunuz. yanlış halka acık ücretsiz destek verme sitesisidir. üyelerle uraşma deil. Görevli olan önüne geleni takip edim ban atma uzaklaştırmak deil sorunu cözmek tekrar olmucak vb anlaşmalıdır. kardeş kardeş Eski görevli arkadaşlar önce profil alına uyarı verir 100 uyarı olunca ban atarlardı simdi direk ban atıyorsun cok yanlış bu görevli tercümesi deil [/b]
Şimdi bu konu yazdım haksızsin diye altına yazarsınız Aperion kayırırsınız..
Şimdi bu konu yazdım haksızsin diye altına yazarsınız Aperion kayırırsınız..