Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şikayetim var
slm arkadaşlar bütün görevli arkadaş baksın forumda üyelerden kastı ne olduğunu bilmiyorum görevliyim diye herkese üstüne suç atma pesinde olan AperioN  Yeni üye olan arkadaşlara iftra atarak banlıyor üzaklaştırıyor girsede takip edim banlıyor ip ban atıyor sonra multi üye diye yazıyor sen banladığın üyeye süreli ban atıtıktan sonra kaç ay ban atıyorsun cok yanlış ban atan 1 gün veya uyarı banı atar [b]AperioN üye arkadaş üyelerle fazla uraşmasın  girmemesi için forum yararı deil zarar cok olur  10tl.net hizmeti yapan bu forum sitesi insanlara falı yardımı olaları için kuruldu 2012 den beri bu takip ederim ve en eski üyesiyim yeni üyeler tanımaz cok anılar gecti Aperion eski hesabımı geri açsın gireyim acmasan üyelik acıyoruz sonra multi diyorsunuz. bu forumda sadece tanıdık üyeler olsun yabancı üyelere girmemesi üyeleri engeliyorsunuz cok yanlış Gurub kuruyorsunuz. yanlış halka acık ücretsiz destek verme sitesisidir. üyelerle uraşma deil. Görevli olan önüne geleni takip edim ban atma uzaklaştırmak deil sorunu cözmek tekrar olmucak vb anlaşmalıdır. kardeş kardeş  Eski görevli arkadaşlar önce profil alına uyarı verir 100 uyarı olunca ban atarlardı simdi direk ban atıyorsun cok yanlış bu görevli tercümesi deil [/b]

Şimdi bu konu yazdım haksızsin diye altına yazarsınız Aperion kayırırsınız..  
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kusura bakma fakat üyelere özelden reklam yapan ben değilim. Habirebi multi hesap açıp üyelere reklam yapmanı sanki biz farketmiyoruz :) Adminlere gerekli açıklamayı yaptım, kolay gelsin. @admin
1
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayır anlamadığım şü kimseye reklam yapma amacında deilim. napacam reklam yapim zatten market isitemi var ordan ürün alıyorum ban atıyonuz direk sonra hesap acıyormusum reklam yapıyormusum da neler bitane tanıdık arkadaşım onla konusurum ben sadece o kadar şüan yazdığım yazıyı nick banlamısınız konusma hakkı vermiyorsunuz buda bir suçtur kardeşim. benim banlı hesabımı kaldırmanızı istiyorum multu hesab acmayı ben sevmem tek hesab kullanırım ama beni buna görevl arkadaş zorluyor banlıyor suresiz. direk beni bidaha banlamayın. lütfen
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Cümle yasaktan
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform