Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kullanıcı Panelinde PM Bildirimi
Düzgün bir başlık bulamadım arkadaşlar. İlk forum kurmaya tema yapmaya başladığımda nasıl yapılacağını bilmiyordum. Demin aklıma geldi bir deneyeyim dedim yaptım. Düzgün bir menü yapıp paylaşacağım nasıl yapıldığını. Daha önce paylaşılmışsa görmedim, en azından menü şeklinde paylaşmış olurum ^^

BLnp4V.jpg

Menü için önerilerinizi bekliyorum, nasıl olacağı konusunda.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Günümüz şartlarına göre olmamış. Eline sağlık, daha modern yapsan iyi olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2018 Saat: 16:06)AperioN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Günümüz şartlarına göre olmamış. Eline sağlık, daha modern yapsan iyi olur.

Header tasarımını ben yapmadım, sadece resim ile pm sayısı yazan yeri ekledim orada da bir tasarım yok şuan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2018 Saat: 16:11)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2018 Saat: 16:06)AperioN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Günümüz şartlarına göre olmamış. Eline sağlık, daha modern yapsan iyi olur.

Header tasarımını ben yapmadım, sadece resim ile pm sayısı yazan yeri ekledim orada da bir tasarım yok şuan.
Resim değilde, font awesome kullansan daha iyi olur temayı kodlarken.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2018 Saat: 16:12)AperioN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(28-03-2018 Saat: 16:11)Caxing Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Resim değilde, font awesome kullansan daha iyi olur temayı kodlarken.

Aynen onu düşündüm de hızlı oluyor ama bir türlü benim içime sinmiyor sadece bir şey ile sınırlı kalıyorsun o zaman. Yoksa resim olarak bir sürü imkan oluyor. (panel için diyorum)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

-

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping