Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
//edit.
Bilgiler gizlendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Normal bir insan 7 gün açlığa dayanabilir. Ayrıca oyuncak gibiden ziyade nick değiştirdiğin gibi rütbe değiştiriyorsun. Hedef liderlik sanırım. Başarılar dilerim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Denetleme rütbesini Arge Ekibi rütbesindeykende istemiştim. Ama başvurmamıştım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Denetleme ekibine başvurular kapalı diye biliyorum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Zamanında başvurabilir miyim diye sorduğumda kimse başvurmuyor, forumda daha önce görev almış ve foruma çok katkısı olan kişiler seçilip davet ediliyor denmişti.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başvuru olayı prensip olarak yapılıyor denetim ekibinde. Örneğin dönmem için konu açmam lazım ama açmıyorum :D Başarılar dilerim.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Pırt zırt zırt pırt zort zart zort zart diye yetki bırakıp başvuru yapıyorsun. NEDEN?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle konuşma uslubuna dikkat et burası senin oyun yerin değil durmadan yetki değiştiriyorsun ve denetim senin sandığın kadar kolay bir şey değil çok tecrübe ister onun için heveslenmesen iyi olur.
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

PGM
Teşekkür verenler:
Adaletten kasıt nedir? Ben burada herkesin ne yaptığının farkındayım da onuda benim karakterime,saygıma verin. Konuyu kitliyorum kimse yorumda da bulunmasın. Zaten sonuç çıkarsa "belki" konuya yazılır..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping