19-11-2017 Saat: 20:24
Başlıktanda anlaşılacağı üzere forumu bazı kişisel sebeplerden ve ortağım yüzünden bırakıyorum. Birdahada dönemeyeceğim. Burada hayatımın birkaç yılı geçti herkese çok teşekkür ederim çok şey öğrendik beraber ve çok şey atlattık beraber, bunların hepsi BERABER oldu. Ailem oldunuz (gerçekte bir ailem yok artık.) ailem gibi demeyeceğim direk ailem oldunuz diyeceğim. Bu arada domainlerini açmadığım kişiler varsada onlara açmayı düşünüyorum sözümden hiç bir zaman dışarı çıkmadım/yalan söylemedim. Discord adresimi buraya bırakabiliyorsam (yasaksa kaldırabilirsiniz uyarıda verebilirsiniz.) domainini açmadığım arkadaşlar varsa discorddan yazsınlar lütfen. Onları yüz üstü bırakıp gitmek istemediğim için sağlayacağım. Umarım hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Gerçekleşemicek bir hayaliniz varsa bile o hayalinizi gerçekleştirmek için çabalayın o çaba sayesinde bir çok şey öğreneceksiniz. Kavga ettiğim kişiler varsa da kusura bakmasınlar. (inancım yok ama haklarını helal etsinler.) başka diyecek birşeyim yok hepiniz kendinize iyi bakın. Hepinizi çok seviyorum iyi akşamlar.
Kod:
Lord Graffy Griffin#4171
Sizlere gitmeden de bir müzik önermek istiyorum iyi forumlar: