(04-10-2017 Saat: 17:53)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adam liderlik konusu açmış başarılar diyip geçin işte. Ayrıca bir yetkiden daha üst bir yetkiye geçilebilir ne var bunda ? Uygun görülüyorsa geçer. Adam başvurunca direk lider olacak diye bir şey mi var ?
*- Rayray lütfen cevap verme, teşekkürler.
Adama bak ya benim cevap hakkımı elimden almaya çalışıyor. Başarılar diyip geçinmiş. O başarılar kelimesinin bir anlamı yok. Gerçekleri söyleyince de suçlu biz oluyoruz, doğru ya gerçekler acıtır her zaman. Biz ( @Albırt Enişten@rayray93 ve ben) burada sizin gibi maske takıp dolaşmıyoruz. Biz maskeyi yüzümüzden düşürdük. Siz o aptal maskenizi takmaya devam edin. Yetkisini kullanırmışmış.
Foruma girmeyeli bayağı oldu eee bunun ne alakası var şimdi konuyla? Adamın liderliğini sorgulamak sana mı kaldı forumun adminine mi? Adminin yapacağı işi sen mi yapmaya çalışıyorsun? Burada herkesin bir mertebesi var ve herkes o mertebeyi aşmaya çalışıyor. Ben olduğum mertebede duruyorum ben bir üyeyim hakaret etmeden yorum atmaya ve tartışma çıkarmaya hakkım var. Tartışma olmadan forum denen şeyin anlamı mı kalır? Siz tartışmayı birbirine fikir aktarmayı kavga etmek olarak görüyorsunuz. Ve karşıdakinin fikirlerini de hiçbir zaman kendinize almayıp bağnazca davranıp kendi görüşlerinizle saldırıyorsunuz. Burada böyle hakaret etmemin sebebi bu.
Var mı yorumum tartışma çıkarıyor. Çıkarmasın mı? Forum ne için var? Forumların amacı ne? Tartışmak değil mi? Herkes mutlu mutlu aheuauhaeuae modunda başarılar... yazıp geçsin mi? Forum bu mu? Bizim farkımız bunları yapmamamız.
Dikkat çekmeye çalışıyormuşum :D Çalıştığım falan yok dikkatinizi de çekiyorum ayrıca kişilik yapım böyle benim. 21 yaşında olup okumayıp bu sitede lider verin diye gezen bir loser olan da ben değilim.
"Yönetici listesinde lider olarak gözüküpte foruma en son 15-08-2017 de girmiş birisimi lider?" evet lider. L34DRi, OnLiNe? Hatırlamanı isterim.
Tabii tartışma forumlarına alalım sizi o zaman maalesef burası mybb destek forumu. Gibi,gibi..
(04-10-2017 Saat: 18:35)Orion Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adama bak ya benim cevap hakkımı elimden almaya çalışıyor. Başarılar diyip geçinmiş. O başarılar kelimesinin bir anlamı yok. Gerçekleri söyleyince de suçlu biz oluyoruz, doğru ya gerçekler acıtır her zaman. Biz ( @Albırt Enişten@rayray93 ve ben) burada sizin gibi maske takıp dolaşmıyoruz. Biz maskeyi yüzümüzden düşürdük. Siz o aptal maskenizi takmaya devam edin. Yetkisini kullanırmışmış.
Foruma girmeyeli bayağı oldu eee bunun ne alakası var şimdi konuyla? Adamın liderliğini sorgulamak sana mı kaldı forumun adminine mi? Adminin yapacağı işi sen mi yapmaya çalışıyorsun? Burada herkesin bir mertebesi var ve herkes o mertebeyi aşmaya çalışıyor. Ben olduğum mertebede duruyorum ben bir üyeyim hakaret etmeden yorum atmaya ve tartışma çıkarmaya hakkım var. Tartışma olmadan forum denen şeyin anlamı mı kalır? Siz tartışmayı birbirine fikir aktarmayı kavga etmek olarak görüyorsunuz. Ve karşıdakinin fikirlerini de hiçbir zaman kendinize almayıp bağnazca davranıp kendi görüşlerinizle saldırıyorsunuz. Burada böyle hakaret etmemin sebebi bu.
Var mı yorumum tartışma çıkarıyor. Çıkarmasın mı? Forum ne için var? Forumların amacı ne? Tartışmak değil mi? Herkes mutlu mutlu aheuauhaeuae modunda başarılar... yazıp geçsin mi? Forum bu mu? Bizim farkımız bunları yapmamamız.
Dikkat çekmeye çalışıyormuşum :D Çalıştığım falan yok dikkatinizi de çekiyorum ayrıca kişilik yapım böyle benim. 21 yaşında olup okumayıp bu sitede lider verin diye gezen bir loser olan da ben değilim.
"Yönetici listesinde lider olarak gözüküpte foruma en son 15-08-2017 de girmiş birisimi lider?" evet lider. L34DRi, OnLiNe? Hatırlamanı isterim.
Elbetteki tartışma çıkarmaya hakkın var ama milletin konularını kötüleyerek değil şikayet bölümü niçin var birinden şikayetçiysen oradan konu açıp adam hakkında şikayetlerini bildirir yönetime bildirirsin. Doğruları konuşuyoruz demişsin ben sadece senin adına konuşuyum diğer insanları bilemem, kimse kendine ben doğruları söylüyorum diyemez. Madem buraya forum diyorsun buradaki insanlar senin doğru mu yanlış mı konuştuğuna eleştiri yaparakda cevap verebilirler evet liderlerin bazıları aktif değil fakat onlar insan değilmi sen nasıl aktif değilsen onlarda aktif olamıyorlar belki işleri var ne biliyorsun belki senin gibi baba parası yiyip yatmıyorlar evde. Günlük çalışıyorlar belki? Neden bilip bilmeden insanları yargılama hakkına sahip olduğunu sanıpta sonra boş boş laflar sallamaya devam ediyorsunuz bunu anlamıyorum adamın başvuru konusunu kirletmeye de hakkın yok tamam tartış ama tartışma konusu açarak tartış madem forum konu açma yetkinde var git konunu aç orada istediğin kadar tartış.
(04-10-2017 Saat: 17:53)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adam liderlik konusu açmış başarılar diyip geçin işte. Ayrıca bir yetkiden daha üst bir yetkiye geçilebilir ne var bunda ? Uygun görülüyorsa geçer. Adam başvurunca direk lider olacak diye bir şey mi var ?
*- Rayray lütfen cevap verme, teşekkürler.
Adama bak ya benim cevap hakkımı elimden almaya çalışıyor. Başarılar diyip geçinmiş. O başarılar kelimesinin bir anlamı yok. Gerçekleri söyleyince de suçlu biz oluyoruz, doğru ya gerçekler acıtır her zaman. Biz ( @Albırt Enişten@rayray93 ve ben) burada sizin gibi maske takıp dolaşmıyoruz. Biz maskeyi yüzümüzden düşürdük. Siz o aptal maskenizi takmaya devam edin. Yetkisini kullanırmışmış.
1.si "rayray" cevap verebilir. Kimse ben dedim diye bir şey yapamaz çünkü herkesin kendi iradesi vardır. Cevap verse de ben üstelemem umursamadan geçerim.
2.si boşuna tartışma çıkarıyorsun. Sen @Emsalsiz değilsin sonuçta. Yani adam istediğini yapar. İsterse 30 yaşında burada yetkili bile olur onun tercihi.
3.sü farklılık yapayım derken çok gereksiz şeyleri de yazmamalısın bence. Olmanı istemiyorum çünkü yeterli değilsin vs. yazsan anlarım da.
Uzatmayacağım ne diyorsan de.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
(04-10-2017 Saat: 18:35)Orion Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 21 yaşında olup okumayıp bu sitede lider verin diye gezen bir loser olan da ben değilim.
Kimseye loser diyemezsin 21 yaşındaki birini geçtim belki 30 yaşındaki birisi var burada. 13 yaşındayım burda yetkiliyim bana"ayy daha küçük nasıl yetkili" dediğini duymadım. Lidersiz terfi alınıyorsa bir sorun var. Yusuf abi de bu sorunu fark edip kendini uygun görmüş bu yetkiye. Niye emektar dan üyeye düştüğünü anladım.
Böyle dediğin için uyarı verirdim ama haddime değil.
(04-10-2017 Saat: 18:35)Orion Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 21 yaşında olup okumayıp bu sitede lider verin diye gezen bir loser olan da ben değilim.
Kimseye loser diyemezsin 21 yaşındaki birini geçtim belki 30 yaşındaki birisi var burada. 13 yaşındayım burda yetkiliyim bana"ayy daha küçük nasıl yetkili" dediğini duymadım. Lidersiz terfi alınıyorsa bir sorun var. Yusuf abi de bu sorunu fark edip kendini uygun görmüş bu yetkiye. Niye emektar dan üyeye düştüğünü anladım.
Böyle dediğin için uyarı verirdim ama haddime değil.
ayy daha küçük nasıl yetkili
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."
Ben 16 yaşındayım. Geldiği yaşa bak ve yaptığı işe bak.
Beni düşüren taarruzdu gıcıklığına yaptı. En başından beri karakterimden nefret eder kendileri. Sonuçta ben komplo kurdum ona değil mi? Fazla dizi izlemiş galiba.
Tartışma forumu değilmiş :D
Herkes başarılar diyip geçsin ama herkesin iradesi var.
Boşuna tartışmayın moruq boşuna tartışıp tartışılmadığını anlıyorsun da yorum yazıyorsun değil mi? Yazdığım cümlelerden dediğim anlamı çıkarabildiğinden şüpheliyim.
Tartışınca noluyor nabzınız mı fırlıyor? Yaralanma tehlikesi varmış kadar abartıyorsunuz.
Boşuna tartışıyorsun deyip konuşma hakkımı yine bir kez daha elimden alıyorsunuz.
Sizin beyniniz çürümüş kendi dediklerinizde çelişiyorsunuz.
Ayrıca yazdıklarımdan ne demek istediğimi çıkaramayıp boş tartışıyorsun demeye devam edin. Bir de tartışma çıkarınca hakaret etmiş oluyoruz otomatik onu öğrendim.
"Madem buraya forum diyorsun buradaki insanlar senin doğru mu yanlış mı konuştuğuna eleştiri yaparakda cevap verebilirler evet liderlerin bazıları aktif değil fakat onlar insan değilmi sen nasıl aktif değilsen onlarda aktif olamıyorlar belki işleri var ne biliyorsun belki senin gibi baba parası yiyip yatmıyorlar evde."
Bu dediğin şeyin konuya gram alakası yok ben böyle bir şey demedim çomak sokmaya çalışıyorsun konuya. Baba parası yiyormuşum. Yediğim ön yargıya bak babamın olup olmadığını bile bilmiyorsun :D
Beni düşüren taarruzdu gıcıklığına yaptı. En başından beri karakterimden nefret eder kendileri. Sonuçta ben komplo kurdum ona değil mi? Fazla dizi izlemiş galiba.
Boşuna tartışmayın moruq boşuna tartışıp tartışılmadığını anlıyorsun da yorum yazıyorsun değil mi? Yazdığım cümlelerden dediğim anlamı çıkarabildiğinden şüpheliyim.
Tartışınca noluyor nabzınız mı fırlıyor? Yaralanma tehlikesi varmış kadar abartıyorsunuz.
Boşuna tartışıyorsun deyip konuşma hakkımı yine bir kez daha elimden alıyorsunuz.
Ayrıca yazdıklarımdan ne demek istediğimi çıkaramayıp boş tartışıyorsun demeye devam edin. Bir de tartışma çıkarınca hakaret etmiş oluyoruz otomatik onu öğrendim.
"Madem buraya forum diyorsun buradaki insanlar senin doğru mu yanlış mı konuştuğuna eleştiri yaparakda cevap verebilirler evet liderlerin bazıları aktif değil fakat onlar insan değilmi sen nasıl aktif değilsen onlarda aktif olamıyorlar belki işleri var ne biliyorsun belki senin gibi baba parası yiyip yatmıyorlar evde."
Bu dediğin şeyin konuya gram alakası yok ben böyle bir şey demedim çomak sokmaya çalışıyorsun konuya. Baba parası yiyormuşum. Yediğim ön yargıya bak babamın olup olmadığını bile bilmiyorsun :D
sen nasıl önyargıyla yaklaşma hakkına sahip olduğunu hissediyorsan aynısını hissetmen için bende sana yaptım madem Tartışma forumu babanın olup olmamasıda beni ilgilendirmez Mert.
Adama bak ya benim cevap hakkımı elimden almaya çalışıyor. Başarılar diyip geçinmiş. O başarılar kelimesinin bir anlamı yok. Gerçekleri söyleyince de suçlu biz oluyoruz, doğru ya gerçekler acıtır her zaman.Biz burada sizin gibi maske takıp dolaşmıyoruz. Biz maskeyi yüzümüzden düşürdük. Siz o aptal maskenizi takmaya devam edin. Yetkisini kullanırmışmış.
Alıntı:3-)Tepkilerinizi kontrol altında tutun.Ani ve sert reaksiyonlarla ortalığı bir anda ateşe vermemeye özen gösterin.Yazdığınız herhangi bir reaksiyon size daha sert bir tepkiyle dönebilir.Bunu dikkate alarak tepkilerimizi kontrol altında tutalım.
Foruma girmeyeli bayağı oldu eee bunun ne alakası var şimdi konuyla? Adamın liderliğini sorgulamak sana mı kaldı forumun adminine mi? Adminin yapacağı işi sen mi yapmaya çalışıyorsun?
Alıntı:4-)Karşınızdakininde sizin gibi bir insan olduğunu unutmayın.Görüşlerine saygılı olun.
Burada herkesin bir mertebesi var ve herkes o mertebeyi aşmaya çalışıyor. Ben olduğum mertebede duruyorum ben bir üyeyim hakaret etmeden yorum atmaya ve tartışma çıkarmaya hakkım var. Tartışma olmadan forum denen şeyin anlamı mı kalır? Siz tartışmayı birbirine fikir aktarmayı kavga etmek olarak görüyorsunuz. Ve karşıdakinin fikirlerini de hiçbir zaman kendinize almayıp bağnazca davranıp kendi görüşlerinizle saldırıyorsunuz. Burada böyle hakaret etmemin sebebi bu.
Alıntı:2-)Forumda argo kelimeler kullanmamaya özen gösterelim örn(lan,m*l..) vs. Beğendiğiniz bir konunun altına "of çok güzel olmuş lan", yazmak yerine "teşekkürler güzel olmuş" gibi yazılara yer vermeye çalışalım.
Alıntı:Burada şahsi yorumumu yapıyorum. İster 21 yaşında olur, ister 11 yaşında, bu senin problemin değil. Okumamıştır, çok zengindir parası vardır seni ilgilendirmez. Herkes okuyacak diye bir kaide yok, meslek elde etmek isteyen insan okur. Adamın zaten bir işi var, gayet güzel de geliri var. Liderlik isteyenler loser ise şuanda bütün kadrodaki liderlere hakaret ediyorsun, çünkü hepsi başvuruyla geldi. Başvurmak dilenmek değildir.
Alıntı:Şerefli bir şekilde vakit ayıramadıklarını bildirerek bıraktılar görevlerini. Onlara da mesaj gönderildi, neden girmedikleri soruldu. Her insanın işi olabilir, ilgili bölüm lideri aylardır girmiyor. Diğerleri girip açıklama yapma meziyetinde bulundu. Yeni lider seçilir, seçilmez seni ilgilendirmez bu. Tıpkı dediğin gibi "Burada herkesin bir mertebesi var"
Şimdi o indirdiğin "maske"ni tekrar tak ve forum üslubunu kullanmaya tekrar başla. Bir mesajında birden fazla FORUM GÖRGÜ KURALLARINI çiğniyorsun. Burada başka bir amacın kalmamış olabilir ama bu üslup sana hayatta da kaybettirir. Kimsenin gazına gelme, kimseyle ittifak olma. Yıllardır seni tanıyan ben, sana bu yorumu yapıyorsam biraz saygın kaldıysa içinde dikkate alır konuyu uzatmazsın @Orion . Konuyla ilgisi olmayan kimse, konuyu daha fazla uzatmasın. Başvuru konusunu karıştırmaya çalışanlara prim vermeyin. Herkes işine baksın yoksa bundan sonrası herkese zarar verecek.
sen nasıl önyargıyla yaklaşma hakkına sahip olduğunu hissediyorsan aynısını hissetmen için bende sana yaptım madem Tartışma forumu babanın olup olmamasıda beni ilgilendirmez Mert.
Nerede ön yargı yaptığımı söylesene bir. Ön yargı mı yapıyorum yoksa biliyor muyum?
liderlerin aktif olmadığını söyledin neden aktif olmaları niye sizi ilgilendirmiyor yöneticilerin hepsi belki yönetime bildiri yaptı duyuru yapılmadan etmeden gelip önyargıyla yaklaşan sen misin ben miyim?
(04-10-2017 Saat: 19:00)metinaydin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: liderlerin aktif olmadığını söyledin neden aktif olmaları niye sizi ilgilendirmiyor yöneticilerin hepsi belki yönetime bildiri yaptı duyuru yapılmadan etmeden gelip önyargıyla yaklaşan sen misin ben miyim?
benim
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."
O kadar umurumda değildiniz ki Mert konuyu mesaj atmasa ne olup bittiğinden haberim olmayacaktı, haberim oldu hala da umurumda değil o yüzden bu mesajı atıp gerisine bakmayacağım
bu forumda gelinebilecek en üst yerlere gelip ağzınızın suyu akarak örnek aldığınız insanlarla çok yakın arkadaşlığım var. Peki benim cevap verme hakkıma nasıl müdahelede bulunabiliyorsunuz? Kimsiniz ki siz demeyeceğim. Kim olduğunuz zerre umurumda değil çünkü karşınızda ben varım. Karşınıza almayı da siz seçtiniz. Sizlerin iyiliği için iyi de yaklaşsam kötü de yaklaşsam karşınıza aldığınızı zannettiniz hatta. Çünkü iş-güç ile ilgilenirken zaman kaybısınız benim için, bunu anlayalı çok oldu. Benim bu forum ile işim biteli de çok oldu. Arkadaş edineceğimi edindim, dost kabul ettiklerimi ettim. Ve çok iyi yakınlar kazandım. Ama her şeyden önce kendim bir birey oldum. Misal Mert ne kadar Taarruz admin ile arası hoş olmasa bile benim aram her daim iyiydi, güzel anlaşıyorduk, hala da iyi anlaştığımızı ve birbirimizi takdir ettiğimizi düşünüyorum. Ne ben Mert'in bir kişiye karşı olan yargısını değiştirebilirim ne de Mert veya Alper benimkini değiştirebilir. Sadece birbirimize bir şeyler katarız. Bomboş kavga ediyorsunuz şu an. Burası bir MyBB forumu. Lütfen tartışmayın burası tartışma forumu değil. Tartışmayı kesip üstteki üyeye yakışan rank'ı düşünmelisiniz
adımı ağzına alırken destur çekmeyi bilmeyenin adımı bildiği halde "rayray" diye hitap etmesi normal bu arada ona takılmayın. Her ne kadar sevmeseniz de bunu göz ardı etmediğiniz için teşekkürler
Geçici olarak kilitliyorum, başvuruyu daha sonra belirli saatlerde tekrar açalım. Bugünlük bu kadar yeter, destek sitesine tartışmalar iyi mesaj kazandırıyor :)
Yusuf başvurun devam ediyor, konu kitlendi diye karamsarlığa düşme kitli devam edecek konu zaten hakettiğin de böyle bir yetkilendirme olduğunda sana iletilir.
Bu konu, sanırım kapandığı, halledildiği, karara bağlandığı,çok uzun zaman geçtiği ya da yapılacak birşey kalmadığı için, konu başlığına "Bitti" eklenmiştir.
Eğer konu sahibinin diyeceği/itirazı varsa tekrar yorum yazsın.