Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ForumEXE Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Evet arkadaşlar, uzun süredir bakımda olan ForumEXE'den neler bekliyorsunuz. Yaklaşık 3 4 haftadır takip ediyorum ve artık alışkanlık olmuş bende, her saniye forum açıldımı diye bakıp duruyorum. Herhalde çok büyük bir değişikliğe gidiyorlar. Sizin düşünceleriniz neler?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Açılmayacak. Açılırsada eskisi gibi tutmayacak
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2017 Saat: 17:00)Tardis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Açılmayacak. Açılırsada eskisi gibi tutmayacak

Sitesine girersen, küllerinden tekrar doğuyor gibi bir söz kullanmışlar ilk girişte.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
1 sene geçirdim açılmasını beklerken :) Açılmayacak, boşuna bekleme bence.
PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2017 Saat: 17:02)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 1 sene geçirdim açılmasını beklerken :) Açılmayacak, boşuna bekleme bence.
Bakıp göreceğiz, bayağı merak ettim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Uzun zamandır var o yazı. Mahmut Bey ile görüşmüştüm, farklı projelerimiz var demişti. Forumun kapanması yönetimin ortak kararı.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bende açılcak diye 6 ay baktım boşûna
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
PGM
Teşekkür verenler:
Evet 1 yil sonra acilacak yani 1 yil beklediniz 1 yil daha bekleyin diyolar :)
eskilere hasret kaldık.
PGM
Teşekkür verenler:
Küllerinden yeniden doğacakmış (: O biraz zor canım. Bir kere trafik kaynağı googledı milyonlarca index kaybettiler. Şuan google'da yoklar. Yani açsalar bile maximum 10 20 aktif çıkar. Bitti yani artık. Domaini satarlarmı bilemem. En mantıklısı bu olarak görüyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2017 Saat: 23:12)byr1ddick Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Küllerinden yeniden doğacakmış (: O biraz zor canım. Bir kere trafik kaynağı googledı milyonlarca index kaybettiler. Şuan google'da yoklar. Yani açsalar bile maximum 10 20 aktif çıkar. Bitti yani artık. Domaini satarlarmı bilemem. En mantıklısı bu olarak görüyorum.

Zamanında sormuştum, satmayacağını söyledi Mahmut Bey. Kendi kararı...
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Önemli bir forumu kaybetmeleri kötü birşey. Aynısı babamın başına da gelmişti. Facebook'a atılım yapmamalarından dolayı çok büyük bi forumunu kaybetmişti. Fexe'nin sorunu yönetimle alakalı olsa gerek.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(16-08-2017 Saat: 23:34)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Önemli bir forumu kaybetmeleri kötü birşey. Aynısı babamın başına da gelmişti. Facebook'a atılım yapmamalarından dolayı çok büyük bi forumunu kaybetmişti. Fexe'nin sorunu yönetimle alakalı olsa gerek.
Emin (Çilekeş) rahmetli olduğundan beri düzgün yönetemiyorlardı forumu zaten.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping