@Ripbyrustavi02 site admin paneline girdim ama wmclubu.com/forum site bozuk çıkıyor forum bilgisi kısmından yani admin panelden url düzelttim ama düzelmedi nedendir hocam ?
(07-07-2017 Saat: 03:48)ayazhan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Ripbyrustavi02 site admin paneline girdim ama wmclubu.com/forum site bozuk çıkıyor forum bilgisi kısmından yani admin panelden url düzelttim ama düzelmedi nedendir hocam ?
Sql yedeğini tekrar yükleyin daha sonra tekrar aynı işlemleri deneyin.
Hatta sıfırdan MyBB kurun ama 1.8.6 kurun. Bir ara daha olmuştu bu forumdan bir kişide böyle çözmüştük.
@Ripbyrustavi02 düzelttim hocam lakin konulara tıkladınmı normal wmclubu.com bulunan hatayı veriyor sub domain istiyor ama aynı şekilde ben smclubu.com/forum kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
(07-07-2017 Saat: 04:58)ayazhan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Ripbyrustavi02 düzelttim hocam lakin konulara tıkladınmı normal wmclubu.com bulunan hatayı veriyor sub domain istiyor ama aynı şekilde ben smclubu.com/forum kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Hocam .com domaini paralı freenoam gibi yerlerden alabilirsin host sitenin ns sini gircen sonra o sitedeki kişileri istiyosan sql backup al sonra yükle ordan
(07-07-2017 Saat: 04:58)ayazhan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Ripbyrustavi02 düzelttim hocam lakin konulara tıkladınmı normal wmclubu.com bulunan hatayı veriyor sub domain istiyor ama aynı şekilde ben smclubu.com/forum kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim ?
Düzelttim google seo'yu devre dışı bıraktım. Son yaptığımız işlem forum yolunu değiştirmiş. Google seo pluginin .htacces dosyasını kendi forumuna göre yeniden yapılandır. Şimdilik devredışı bıraktım kendin ayarlarsın.